metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
spr. ~spr. (Gość)22.07.2021 07:04

A ja się pytam, która pisiewiczowska rodzina bedzie beneficjentem ? Czy decyzja już zapadła ?

00

halo 5 ~halo 5 (Gość)12.07.2021 13:50

Panie Matłołuszu, jak pracując i zarabiając 5ooo tysęcy na rękę jestem dla Was (pisorków) bogaczem i chętnie dodacie mi podatków na kolejne te polskie łady, pincet plus, krowa plus, woda plus, a jednocześnie strumień milionów płynie dla ojca dyrektora, faszystonarodowców, handlrzy respiratorami itd... to ja pana ZWALNIAM z obowiązku bycia menadżerem tego kraju. Bo pan i pana świta zapominacie dla kogo macie pracować. Dla Narodu, a nie pod kacze kupry. A i proszę puścić mi w tefałpe chociaż jeden krytykujący pisiorków "rzont" program, to może uwierzę w rzetelność i niezależność tej telewizji. A z łapami od innych mediów wara, bo Białorusi w Polsce nigdy nie zrobicie!!! Ale się rozpisałem, a dzień taki ładny :)

31

Polak mały ~Polak mały (Gość)12.07.2021 06:05

Obiecanki a gdzie jest moja dywidenda , gdzie dopłata do prądu gdzie koncesja na odkrywkę Złoczew? Nie będę pisał kto to obiecywał

81

Bleble ~Bleble (Gość)12.07.2021 12:11

... spełniają się obietnice wyborcze ... "będą robić za miskę ryżu" ...

21

Polak mały ~Polak mały (Gość)12.07.2021 06:03

Ile trzeba było zjeść śniegu by popierać i głosować na PiS?

83

Daniel ~Daniel (Gość)12.07.2021 10:22

Głosujcie na PiS to wam wybuduje s12 hahahah

32

Tylko Polski zal ~Tylko Polski zal (Gość)12.07.2021 06:07

Zamieniliscie się z wielbłądem na łby popierając PiS i tyle...propaganda i Średniowiecze wszechobecne w państwie PiS... Piotrkowianie klapki nosimy na nogach nie na oczach

73

das ~das (Gość)11.07.2021 21:30

niewiedziałem czy mam się śmiać czy płakać

52

Kazik ~Kazik (Gość)11.07.2021 09:56

Było nie niszczyć celowo gospodarki a teraz udawać jaki to rząd troskliwy jest . To co zostało zniszczone już nie wróci a co do łódzkiego zawsze było czarna dziurą najniższe zarobki i brak perspektyw jak tu w Piotrkowie i regionie

222

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)11.07.2021 19:58

Takiego klamcy to dawno nie bylo w polityce,wciska wszystkim dokola swoje bajeczki i rozglada sie chytrymi oczkami,gdzie mozna cos ukrasc.

132

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat