To dlatego nie miałem ochoty cały dzień z domu wychodzić.... Organizm coś przeczuwał... Piotrków opętany przez złe moce kopaczowej.
Premier Kopacz ruszyła w Polskę Ewavanami tylko że przyjeżdża tak po cichutku? Nikt nic nie wie kiedy i gdzie się pojawi? Co boi się mieszkańców? Jak dowiedziała się jaki komitet powitany czeka w Piasecznie to samochodem się zakorkowała. Fajna historyjka.
Rok rządów premier Kopacz i wielki skok naprzód w Błoniu!
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy krok do przodu!
Kopaczka, Bolka zdeklasowała bo nie przez mur ale fosę pełną wody jak sarenka skoczyła.
Co na to Wanda co za Niemca nie chciała?
Foto na http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
Nie czuję pociągu seksualnego do Ewy:-( Wczoraj wyszedłem na wolność po 3 latach odsiadki i zdjęcie Ewy było pierwszym, jakie od tego czasu zobaczyłem. I co? I NIC! Boję się, że staję się pedałem, ale do mężczyzn też nie czuję pociągu. Uspokójcie mnie, że ze mną jest wszystko w porządku, bo boję się wyjść z domu...
Dlaczego te panie z PO mają takie powykrzywiane twarze? Sztuczne uśmiechy? Fuj wręcz niemiłe.
S12 od Piotrkowa na wschód do tej pory nie powstała?? S8 odjechało do Rzgowa... Dziękujemy PO.
PiS wygra wybory i bardzo dobrze.Kukiz i Korwin dostaną sie do sejmu, też bardzo dobrze.Ludzie za 4 lata zrozumieją ze PiS niczym nie różni sie od PO, a Kukiz i Korwin, to tylko krzykacze, pajace bez żadnego realnego programu. Za 4 lata czas na powrot lewicy do władzy, ludzi kompetentnych. Lewicy z młodymi ludźmi, którzy nie maja nic wspólnego z PZPR. Czas pana Millera minie w SLD po tych wyborach, a oszołomów z PiS, panów K za 4 lata.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!