ZLIKWIDOWAĆ tzw. BUDŻETÓWKĘ. Dać wszystkim najniższą krająwą, i tym w Urzędzie Miasta i tym w Prokuraturze. RZĄD Wszystkich LEKCEWAŻY, a żołądki mamy takie same...
Chyba sobie jaja robią. Za moje/nasze podatki wałkoństwo siedzi bąki zbija. Ludzi o kradzież wiaderka za 2zł oskarża - koszty państwu nabija, a gangsterów i polityków puszcza wolno. Też mi niezależna prokuratura. Jak jest nie zależna niech sama się finansuje.
Jeszcze większość tej elyty dostaje dożywotnie emeryturki wysokie jak cholera wie co tylko nie wiadomo za co.
Piep.ona pazerność.
"...bo gdy jesteś OPIESZAŁY...nagrody nie dostaniesz "
"Prokuraturę do Łodzi trzeba przenieść :) jak w Piotrkowie protestują "
Nasłuchałem się kilka opinii na mieście Łodzi.. nna temat naszej prokuratury.
Fajną zlewkę mają..
powiedzcie mi kogo kur.. obchodzi kto i gdzie bierze pożyczkę?
dochód jest dochodem a kto pożycza kasę to jego sprawa
Podejrzewam, że jest przepaść między pensją prokuratora a szeregowym pracownikiem prokuratury. Podobnie jak w służbie zdrowia.
Niech ci wszyscy niezadowoleni zmienią pracę na taką , która ich ukontentuje finansowo ;Nikt ich tam nie trzyma ;
Przeciwko ...ciągłym wzroście obowiązków???
4 KLASA SZKOŁY PODSTAWOWEJ !!!
Wystarczy zrobić uprawnienia na widlaki i zgłosić się do magazynu kauflandu. Są przyjęcia. Gwarantuje, że zarobi Pan 2 razy tyle co w tej prokuraturze i jeszcze jeść dadzą :)
[cytat] Wszyscy chcieli Irlandii i Platformy to teraz zaciskać pasa i nie płakać!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!