Potrząśnijcie tym panem Ostrowskim, co się lansuje u was i w radio Piotrków."Nie martwcie się o pieniądze ważne żeby robota była" Takich pracodawców akurat mamy pod dostatkiem.
Niech sobie p.ostrowski sam pracuje na umowe zlecenie przez pol roku za 1200zl...
Człowieku, Marku Ostrowski, ile zarabiasz na tej agencji pracy? Ze sprawdzonych zródeł wiem że najwięcej zarabia właśnie taka prywatna agencja pracy, a jest ich setki, która żeruje na bezrobociu i zarabia krocie na krzywdzie ludzkiej. Tak krzywdzie ludzkiej! Bo czymże innym jest praca na telefon, wykonywanie mobbingowych poleceń ludzi którzy są o stopień wyżej w chierarchi pracowniczej i patrzą na ciebie z politowaniem bądz pogardą, na śmieciową umowę, a to wszystko za marne 1200-1300 zł na rękę.
Czyli Niemcy mają lepsze prawo, idąc dalej - lepszych polityków.
możliwe,możliwe,sam tak pracuję i 4-5 dni w tygodniu chodzę naj......y,ale jeszcze dobrze by było coś zjeść i poopłacać rachunki
Niemcy mają lepsze piwo-u nas nie ma kto zarządzać -lepiej siedzieć za biurkiem niż ruszyć d..... i coś pożytecznego zrobić.
Może zamiast piwa -zupa z kaszy i cebuli, do tego kompot z deski, jak kiedyś. Niemcy potrafią zorganizować warunki do pracy.
Dawniej oferowali jeszcze dach nad głową a nawet leki. Co prawda losowo i eksperymentalnie, ale zawsze. No i oferta obowiązywała dożywotnio... .
Ja myślę, że prostytutka poprawiłaby im bardziej samopoczucie, niż fryzjer. Tamtejszy PUP chyba mało wie o swoich bezrobotnych...
Co do dentysty: pracującemu każą czekać po kilka tygodni w kolejkach i jeszcze dopłacać do usługi. Dziwne podejście.
Te firmy pośredniczące to jeden wielki przekręt. A propos: czemu PUP-y, skoro już istnieją (wg mnie są to zbędne instytucje), nie pełnią takiej roli? Jest wręcz przeciwnie - kiedy byłem zarejestrowany w PUP-ie, to przy jednej z wizyt wręczono mi kartkę z adresami właśnie takich firm pośredniczących. O co tu chodzi?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!