metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Londyńczyk ~Londyńczyk (Gość)07.10.2014 06:01

Potrząśnijcie tym panem Ostrowskim, co się lansuje u was i w radio Piotrków."Nie martwcie się o pieniądze ważne żeby robota była" Takich pracodawców akurat mamy pod dostatkiem.

110

janusz-kwb ~janusz-kwb (Gość)07.10.2014 06:12

Niech sobie p.ostrowski sam pracuje na umowe zlecenie przez pol roku za 1200zl...

130

Zły ~Zły (Gość)07.10.2014 06:57

Człowieku, Marku Ostrowski, ile zarabiasz na tej agencji pracy? Ze sprawdzonych zródeł wiem że najwięcej zarabia właśnie taka prywatna agencja pracy, a jest ich setki, która żeruje na bezrobociu i zarabia krocie na krzywdzie ludzkiej. Tak krzywdzie ludzkiej! Bo czymże innym jest praca na telefon, wykonywanie mobbingowych poleceń ludzi którzy są o stopień wyżej w chierarchi pracowniczej i patrzą na ciebie z politowaniem bądz pogardą, na śmieciową umowę, a to wszystko za marne 1200-1300 zł na rękę.

140

~PT ~~PT (Gość)07.10.2014 07:00

Cytuję:
Nie jest to możliwe, bo nie pozwala na to ustawa...

Czyli Niemcy mają lepsze prawo, idąc dalej - lepszych polityków.

30

anty ~anty (Gość)07.10.2014 07:06

możliwe,możliwe,sam tak pracuję i 4-5 dni w tygodniu chodzę naj......y,ale jeszcze dobrze by było coś zjeść i poopłacać rachunki

40

AA ~AA (Gość)07.10.2014 07:38

Niemcy mają lepsze piwo-u nas nie ma kto zarządzać -lepiej siedzieć za biurkiem niż ruszyć d..... i coś pożytecznego zrobić.

31

AS ~AS (Gość)07.10.2014 08:22

Ostrowski to ten Poseł czy ktoś z jego rodziny?

11

teakt ~teakt (Gość)07.10.2014 09:01

Może zamiast piwa -zupa z kaszy i cebuli, do tego kompot z deski, jak kiedyś. Niemcy potrafią zorganizować warunki do pracy.
Dawniej oferowali jeszcze dach nad głową a nawet leki. Co prawda losowo i eksperymentalnie, ale zawsze. No i oferta obowiązywała dożywotnio... .

30

wdu ~wdu (Gość)07.10.2014 09:34

Jaka to firma pośrednictwa? jakie daje umowy?

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)07.10.2014 12:03

Cytuję:
W Nysie organizowane są spotkania z wizażystą, fryzjerem czy dentystą, którzy to fachowcy mają zadbać o poprawę wyglądu i tym samym lepsze samopoczucie bezrobotnych.

Ja myślę, że prostytutka poprawiłaby im bardziej samopoczucie, niż fryzjer. Tamtejszy PUP chyba mało wie o swoich bezrobotnych...
Co do dentysty: pracującemu każą czekać po kilka tygodni w kolejkach i jeszcze dopłacać do usługi. Dziwne podejście.

Cytuję:
Moja firma zajmująca się pośrednictwem

Te firmy pośredniczące to jeden wielki przekręt. A propos: czemu PUP-y, skoro już istnieją (wg mnie są to zbędne instytucje), nie pełnią takiej roli? Jest wręcz przeciwnie - kiedy byłem zarejestrowany w PUP-ie, to przy jednej z wizyt wręczono mi kartkę z adresami właśnie takich firm pośredniczących. O co tu chodzi?

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat