metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga12.01.2011 00:24

"BLEKI" napisał(a):
odbywać na wzór rad osiedla posiedzenia ale właśnie przy wódce czy kto co tam woli

Znałem takiego jednego, który odbywał długie posiedzenia ale tylko w wychodku.

00

klet ~klet (Gość)12.01.2011 10:28

A mnie tutaj brakuje czegoś hmmm............ (długo myślę - stary procesor)..... aha już wiem o czym miałem skrobnąć :)
Tak pamiętam miałem napisać, zapytać się. Może by tak (nie)rząd zajął się przywilejami dla pewnych grup zawodowych.
No ale Ja teraz nie o tym. Teraz będzie o ZUS'ie mój Ty Zeusie.
Nie zastanawiało Was nigdy rodacy by być na wikcie ZUS i dostawać od niego, z niego, przy jego pomocy min. 1000zł netto lub myślę, że są "specjaliści" co potrafią i nawet z 3-5 tyś netto dostać za nic nie robienie. Kto by tak nie chciał pytam się ?
Rzecz jasna aby móc żyć na wikcie takowym należy spełnić kilka rzeczy podstawowych ale o tym nie piszę bo nie wolno :)
Jest to metoda dozwolona tylko dla wybranej grupy zawodowej-łączonej.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.01.2011 17:18

"Aman" napisał(a):
Np. gimnazjaliści na Wysokiej zamawiają sobie pizzę i dostawca dostarcza im ją do szkoły.

Na lekcji? ;)

00

Aman Amanranga14.01.2011 19:15

"Piotrkowianin" napisał(a):
Na lekcji? ;)

Bez przesady. Podejrzewam, że na przerwie. Przecież są dwie duże przerwy po 20 minut i kilka 10 minutówek.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat