co za ludzie...co za kraj...tylko potraficie ublizac innym...
Sama sobie ubliżasz. Nie dość, że nie potrafisz pisać, to jeszcze nie rozumiesz tego, co czytasz. Ponieważ poprzedni kulturalny post do ciebie nie trafił, przeto napiszę raz jeszcze, tylko dobitniej: wybij sobie z głowy pracę w szkole w charakterze nauczycielki. Z takim podejściem, nie masz szans na woźną. Na sprzątaczkę - może, zależy od dyrektora.
Co za ludzie... Co za kraj...
wlasnie chodzilo mi o stanowisko woznej, ale w takim razie wybije sobie to z glowy.pozdrawiam i dziekuje.
Pani woźna - z mokrą ścierą pod ręką - bywa skuteczniejsza od tych całych programów dydaktyczno-wychowawczych pani Hall i reszty "specjalistów" od psucia oświaty.
W mojej podstawówce Pani woźna miała rurkę od pralki Frani ;-) i na oko jakieś 100-110 kg masy. Efekt był taki, że chojrackie gruby 5-10 osobników z Wyzwolenia spie******* żwawiej niż dzisiaj przed jednostką prewencji w pełnym rynsztunku. Nie była kamera ani wzywanie policji potrzebne do utrzymania z daleka osobników niepożądanych od terenu placówki. Ciosy padały celne i mnogie. Nie było zarzutów, nie było prokuratury. Była dyscyplina! I przyzwolenie na walnięcie jednego i drugiego! Nie było wyszczekanych gnojów w takiej ilości jak dzisiaj.
Teraz każdego wpuszcza się na teren szkoły. Np. gimnazjaliści na Wysokiej zamawiają sobie pizzę i dostawca dostarcza im ją do szkoły. Fajnie co?
Lukch! A gdzie ja Cię mogę spotkać, żeby Cię uścisnąć i z dubeltówki wycałować? (po męsku, oczywiście!)
Albo przynajmniej - zaprosić gdzieś na dobrą wódkę/wino/piwo/kawę/szarlotkę*?
*niepotrzebne skreślić
znowu się umawiacie i nici z tego będą: może musimy wybrać Radę Komentatorów Epiotrkow i odbywać na wzór rad osiedla posiedzenia ale właśnie przy wódce czy kto co tam woli
Pomysł całkiem do rzeczy. Bez obaw, nie pretenduję do objęcia funkcji Przewodniczącego Rady Komentatorów Epiotrkow. Na tym stanowisku - kto wie - może wskazane byłoby pójść z duchem czasu i kobietę posadzić? Wiceprzewodniczących (dwóch? trzech? czterech?) też by można wskazać.
Ale roli sekretarza, czyli w gruncie rzeczy - protokolanta, podjąć się mogę, czemu nie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!