metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
A w Piotrkowie... ~A w Piotrkowie... (Gość)06.04.2017 15:03

powstaje Mediateka - to jest dopiero inwestycja! Na pewno zatrzyma emigrację zarobkowa z miasta. A kto wie czy jeszcze nie będzie vacatów i nie trzeba będzie ściągać pracowników z Niemiec?

42

Ada ~Ada (Gość)06.04.2017 19:41

słusznie: "Pan drugi od lewej" to razem z "Panem pierwszym od lewej" autorzy tego projektu! brawo Marcin, brawo Panie Krzysztofie! Dziękujemy! i słowa uznania dla tych Radnych (Pani Małgosiu:, Panie Zdzisławie)!, którzy podeszli do tematu rzetelnie i przyszłościowo, a nie tylko politycznie, jak co niektórzy :)

40

Jakar ~Jakar (Gość)06.04.2017 21:05

Świetnie panie Wójcie Piekarek, jakby co posada piotrkowa czeka. Brawo za wizję i realizację oraz skuteczność w pozyskaniu kasy

21

ares1 ~ares1 (Gość)06.04.2017 11:08

A co na to władze PT???Co oni w tym kierunku robią??? Czy teraz zaczęła się ostatnia prosta do nachapania się w związku z utrata władzy!!!

61

Inwestor ~Inwestor (Gość)06.04.2017 14:47

Pięknie - gdzie mam dzwonić, pisać?? Potrzebuję lokalu w takim miejscu :)

20

mieszkaniec Moszczenicy ~mieszkaniec Moszczenicy (Gość)07.04.2017 11:27

Świetne informacje!!! W Moszczenicy się dzieje!!! Ruszajcie z budową i renowacją - nie da się patrzeć na te ruiny. A najważniejsze że więcej ludzi będzie miało pracę!

62

najlepszy najlepszyranga07.04.2017 18:16

Wymyślili sobie tera-my inwestycyjne ! ja to bym tereny znalazł i zrobił to lepiej i taniej.Ja wszystko robię lepiej, tylko mnie się nie chce, bo wolę pisać komentarze.

11

Alicja ~Alicja (Gość)07.04.2017 19:30

Czy można będzie tam otworzyć sklep IKEA, jest blisko centrum dystrybucyjne, do Łodzi niebyłoby trzeba jeździć. Sciągnęło by to piotrkowianinów na zakupy

10

Obserwatorka ~Obserwatorka (Gość)06.04.2017 11:20

Zaniedbane zostały walory turystyczne wsi, przede wszystkim obiekt pałacowo -parkowy, który mógłby zostać zachowany i odrestaurowany. Sprzedaż domów przy dworcu należące niegdyś do gminy zostały sprzedane prywatnemu inwestorowi. Obecnie zostały wycięte drzewa kilkusetletnie. Dlatego nie zamierzam zostawać, mimo że jestem wykształcona, młoda, wolę pracować i mieszkać w nowym miejscu, a nie obserwować wolną amerykankę, jaka ma miejsce.
3 supermarkety również świadczą o braku pomysłu, monopolu rodzinnym i korupcji i taka sytuacja nie tylko ma miejsce za kadencji obecnego Wójta, ale również jego poprzedników, którzy kontynuują tą wieloletnią tradycję. Pozostaje mi zapamiętać miejscowość, w której się urodziłam o znacznym potencjale.

187

Woj ~Woj (Gość)07.04.2017 07:48

Szczere gratulacje dla władz gminy! Nie zepsujcie tego! Brawo Marcin, to ile już łącznie zdobyłeś dla gminy 18-19 mln?
Pani Skarbnik się załamie :)

51

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat