Już dawno nie było tyle robione w gminie. Mieszkam tam od urodzenia i cieszę się że nasze okolice mają wreszcie szanse na rozwój i nowe miejsca pracy. Oby więcej takich inicjatyw i oby przełożyło się to również na wyniki realne. Brawo Moszczenica!
@g, chyba żyjesz w innej gminie.
W Moszczenicy Skarbnikiem jest kobieta:), wzywana do tablicy w komentarzach.
Sekretarz to były Z-ca Wójta
Gratuluję sukcesu! Osiągnięcie na skalę można rzec międzynarodową. Ma Pan rzadko spotykaną pod względem mądrości, zaangażowania i inteligencji ekipę do spraw inwestycji. Tj. w osobie zastępcy - obecnie sekretarza pana Jędrzejczyka. A kim jest ten pan drugi od lewej?
P.Wójt to umie sie wypowiadać naprawde szkoda tylko ze był przeciw projektowi i tylko dzieki uporowi Marcina Korytkowskiego i p. sekretarza gminy Krzysztofa Jedrzejczyka oraz kilku radnych (nie piszę tu o tych bedących na zdjeciu bo oni akurat byli przeciw!!) udało sie przepchnąc projekt na sesji rady gdzie inicjatywa kilku młodych mieszkańców przy wsparciu kilku radnych: p.Domańskaiej ,p.Kżmierczakowej , p. Sitkowi p,Maciejek p Jarzębowki oraz kamery która nagrywała sesje rady i chyba też miała duży wpływ na głosowanie tak jak napisałem wczesniej udało sie zatwierdzić projekt i Moszczenica ma ogromna szanse na rozwój!! Szkoda też że wójt nie podziekował w tak licznych wywiadach radiowych i prasowych osobą które tak naprawde włożyły dużo własnej pracy nie biorąc żadnych korzyści materialnych a piszac ten i nie tylko ten projekt zupełnie charytatywnie!!!! natomiast osoby które nic nie miały wspólnego z tym projektem lub były przeciwne tak ochoczo teraz sie fotografuja na terenach będacych przedmiotem planowanej inwestycji!!! brawo Marcin Brawo Krzysztof!!!! .. to już razem ok 18 mln zł pozyskaliście!!!!
Brawo Piekarek! Moszczenica od Endera, prawie sto lat czekała na dobrego gospodarza. Dlaczego tak długo? Bo władzy nadrzędnej wale ale to wcale nie zależało na rozwoju tej miejscowości.
Piekarnia Piekarka nie folguje, nie ma taryfy ulgowej tylko wyśmienite bułeczki i chleb produkuje. Patronki szkoły w Jarostach tylko nie mogę wybaczyć wójtowi!??
Czy Piekarek dorówna Enderowi? Myślę, że nawet będzie dużo lepszy od niego. Tylko Kaczyński znowu chce Moszczenicę zepchnąć do średniowiecza wprowadzając dwukadencyjność.
Memy: Piekarnia Piekarka na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
O ile mi wiadomo w gminie jest skarbnik Pani i Sekretarz Pan który od bycia zastępcą wójta wolał ciepłą posadkę sekretarz umowa o pracę a nie wybory
Bydło zburzyło całą zabudowę kompleksu z końca XIX wieku!!! Co to za inwestycja na przyłość? Gdzie wasza unikatowa innowacyjność, co chcecie pozostawić dla wspomnianej młodzieży, jak można w ten sposob traktować historyczną zabudowę, chcecie nowoczesne tereny dla rozwoju branży IT, wystarczyło wyburzyć jedynie komunistyczną blaszaną dobudówkę, reszte terenu finezyjnie zaadaptować. Stare gbury zabrały się za biznes jakbyśmy nadal mieli lata dziewięćdziesiąte... już brak mi słów, nikomu nie robi różnicy jak wyglądają nasze miasta, miasteczka i wsie. Taniej jest przecież wynająć ekipę od wyburzeń niż grupę architektów, kogokolwiek kto zna się na planowaniu interesującej harmonijnej przestrzeni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!