Wymyślili sobie tera-my inwestycyjne ! ja to bym tereny znalazł i zrobił to lepiej i taniej.Ja wszystko robię lepiej, tylko mnie się nie chce, bo wolę pisać komentarze.
Świetne informacje!!! W Moszczenicy się dzieje!!! Ruszajcie z budową i renowacją - nie da się patrzeć na te ruiny. A najważniejsze że więcej ludzi będzie miało pracę!
Pięknie - gdzie mam dzwonić, pisać?? Potrzebuję lokalu w takim miejscu :)
A co na to władze PT???Co oni w tym kierunku robią??? Czy teraz zaczęła się ostatnia prosta do nachapania się w związku z utrata władzy!!!
Świetnie panie Wójcie Piekarek, jakby co posada piotrkowa czeka. Brawo za wizję i realizację oraz skuteczność w pozyskaniu kasy
słusznie: "Pan drugi od lewej" to razem z "Panem pierwszym od lewej" autorzy tego projektu! brawo Marcin, brawo Panie Krzysztofie! Dziękujemy! i słowa uznania dla tych Radnych (Pani Małgosiu:, Panie Zdzisławie)!, którzy podeszli do tematu rzetelnie i przyszłościowo, a nie tylko politycznie, jak co niektórzy :)
powstaje Mediateka - to jest dopiero inwestycja! Na pewno zatrzyma emigrację zarobkowa z miasta. A kto wie czy jeszcze nie będzie vacatów i nie trzeba będzie ściągać pracowników z Niemiec?
Ja bym tylko dodał, że największa zasługa to tego Pana drugiego od lewej, ale i tak wszystkim życzę powodzenia.
A do tych co coś tam o dziurawych drogach piszą, kiedyś przyjdzie czas, że i one zostaną naprawione ale to raczej pracy ludziom nie da (chyba, że na chwilę przy remoncie), a drugiej szansy na odrestaurowanie fabryki
może już nie być.
Więc zacznijmy myśleć przyszłościowo a nie o tym co mało ważne
Coś mi się tu nie domyka finansowo. Wyprowadzi mnie ktoś z błędu? Wydaje mi się, że na projektach unijnych nie można zarabiać. A Sz.P. Marceli Piekarek mówi, ze będzie sprzedawał i wynajmował lokale...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!