metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
najlepszy najlepszyranga07.04.2017 18:16

Wymyślili sobie tera-my inwestycyjne ! ja to bym tereny znalazł i zrobił to lepiej i taniej.Ja wszystko robię lepiej, tylko mnie się nie chce, bo wolę pisać komentarze.

11

mieszkaniec Moszczenicy ~mieszkaniec Moszczenicy (Gość)07.04.2017 11:27

Świetne informacje!!! W Moszczenicy się dzieje!!! Ruszajcie z budową i renowacją - nie da się patrzeć na te ruiny. A najważniejsze że więcej ludzi będzie miało pracę!

62

Inwestor ~Inwestor (Gość)06.04.2017 14:47

Pięknie - gdzie mam dzwonić, pisać?? Potrzebuję lokalu w takim miejscu :)

20

ares1 ~ares1 (Gość)06.04.2017 11:08

A co na to władze PT???Co oni w tym kierunku robią??? Czy teraz zaczęła się ostatnia prosta do nachapania się w związku z utrata władzy!!!

61

Jakar ~Jakar (Gość)06.04.2017 21:05

Świetnie panie Wójcie Piekarek, jakby co posada piotrkowa czeka. Brawo za wizję i realizację oraz skuteczność w pozyskaniu kasy

21

Ada ~Ada (Gość)06.04.2017 19:41

słusznie: "Pan drugi od lewej" to razem z "Panem pierwszym od lewej" autorzy tego projektu! brawo Marcin, brawo Panie Krzysztofie! Dziękujemy! i słowa uznania dla tych Radnych (Pani Małgosiu:, Panie Zdzisławie)!, którzy podeszli do tematu rzetelnie i przyszłościowo, a nie tylko politycznie, jak co niektórzy :)

40

A w Piotrkowie... ~A w Piotrkowie... (Gość)06.04.2017 15:03

powstaje Mediateka - to jest dopiero inwestycja! Na pewno zatrzyma emigrację zarobkowa z miasta. A kto wie czy jeszcze nie będzie vacatów i nie trzeba będzie ściągać pracowników z Niemiec?

42

kolo ~kolo (Gość)06.04.2017 18:59

Ja bym tylko dodał, że największa zasługa to tego Pana drugiego od lewej, ale i tak wszystkim życzę powodzenia.
A do tych co coś tam o dziurawych drogach piszą, kiedyś przyjdzie czas, że i one zostaną naprawione ale to raczej pracy ludziom nie da (chyba, że na chwilę przy remoncie), a drugiej szansy na odrestaurowanie fabryki
może już nie być.
Więc zacznijmy myśleć przyszłościowo a nie o tym co mało ważne

51

EPI ~EPI (Gość)06.04.2017 14:31

Coś mi się tu nie domyka finansowo. Wyprowadzi mnie ktoś z błędu? Wydaje mi się, że na projektach unijnych nie można zarabiać. A Sz.P. Marceli Piekarek mówi, ze będzie sprzedawał i wynajmował lokale...

22

tylko razem ~tylko razem (Gość)06.04.2017 16:33

Jaki pan, taki kram. Gratuluję!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat