metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ony ~ony (Gość)05.04.2017 20:00

pomoc medyczna t takim przypadku to psychiatryk

100

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)05.04.2017 23:07

Aha, wdrapał się na słup przesyłowy, by zabić się skacząc z niego, a nie usmażyć prądem, jak można by oczekiwać. Widocznie skakanie z okien i dachów zrobiło się zbyt obciachowe. Gdyby chciał się zastrzelić, to pewnie polazłby w tym celu na tory kolejowe, a w celu powieszenia wypłynąłby na jezioro - logiczne przecież.

41

Witek ~Witek (Gość)06.04.2017 07:33

Po co się chwalił było skakać i tyle

20

ares1 ~ares1 (Gość)05.04.2017 08:47

Gdyby chciał popełnić samobójstwo nie dzwonił by na policję głupek!!!

65

gratRR ~gratRR (Gość)06.04.2017 10:00

Śmieszą mnie takie "nadmuchane" artykuły. Zwróćcie uwagę, że nigdy nie było artykułu o samobójcy, który mimo telefonu na któryś nr. alarmowy jednak dokonał samobójstwa... . I nie chodzi mi o brak rzetelności dziennikarskiej, tylko o to, że takich sytuacji nie ma! Tacy to właśnie samobójcy telefoniczni... .
A teraz najlepsze cytaty z artykułu:

"Nie chciał powiedzieć, w jakim dokładnie miejscu się znajduje i nie był zainteresowany dalszą rozmową – relacjonują policjanci. Jednak stanowczość oficera dyżurnego sprawiła, że ostatecznie 32-latek zaczął rozmawiać."

"Okolica, gdzie przebiegała trakcja linii energetycznej była bardzo zakrzewiona, co dodatkowo utrudniało poszukiwania. Policjanci jednak się nie poddawali i przeczesywali zarośla."
Sposób przedstawienia zdarzenia, rodem z "trudnych spraw". Po co to opisywać takie pseudosensacje? Po mojemu to było tak: Wkur...ni policjanci łazili po krzakach (a może w tym czasie byliby gdzieś indziej bardziej potrzebni) bo jakiś podchmielony baran zadzwonił na 997 bo uważa, że jest pępkiem świata.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat