metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
szczawik szczawikranga22.11.2011 11:58

brawo policja! powinien stracic prawko...

Komentarz był edytowany przez autora: 22.11.2011 12:00

00

kierowca ~kierowca (Gość)22.11.2011 12:02

"Tartu" napisał(a):
Mniemy nadzieje, że wszystko dobrze się skończy a maluch szybko dojdzie do siebie i szybko zapomni .

Nie wykluczone, że ten mały dostał w twarz tym lusterkiem i wtedy się potłukło a jemu wybiło zęby. Co do tej pani STOPEK to ja też niejeden raz zwracałem jej uwagę. Jest nieprzyjemna. W tym wieku powinna już robić skarpety na na drutach wnukom a nie bawić się w kierującą ruchem. Czy ona w ogóle zna przepisy?

00

P51 ~P51 (Gość)22.11.2011 12:05

"szczawik" napisał(a):
brawo policja! powinien stracic prawko...

A po co?
Powinien stracić samochód , pokryć koszty leczenia dziecka i przez kwartał pracować dla miasta ( np.zamiatanie ulic).

00

anty ~anty (Gość)22.11.2011 12:06

Brawa dla policjantów.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga22.11.2011 12:06

"timig" napisał(a):
miód dla moich uszu...

To Ty mnie do tego natchnąłeś. Dzięki i pozdrawiam. :)

00

vvv ~vvv (Gość)22.11.2011 12:52

a nie mowilam doskonale woidac jak szanowna pani stopek stoi tam gdzie nie powinna i spacerkiem podaza na jezdnie powinna byc na srodku ulicy zatrzymac na chwile ruch za dzieci przejda i wrocic na chodnik pod szkole ludzie wescie ta babe stamtad zanim stanie sie jeszcze wieksza tragedia

00

Tartu Tarturanga22.11.2011 12:53

"P51" napisał(a):
Powinien stracić samochód , pokryć koszty leczenia dziecka i przez kwartał pracować dla miasta ( np.zamiatanie ulic).

Dobrze, że nie stanowicie prawa.
Jest coś takiego jak OC.

00

Tartu Tarturanga22.11.2011 12:58

Ewidentna wina stopka i opiekuna . Poza tym jak facet miał hamować ja to wygląda jakby dziecko weszło na samochód stąd uszkodzone lusterko
Chyba stopek poniesie konsekwencje swojej niekompetencji ???
Faktycznie mógł nie zauważyć że pukną to dziecko ( co nie wyklucza jego winy )i zapewne tak było bo jako mieszkaniec wie, że miasto monitorowane i świadków pełno .
Mam nadzieje, że zostanie sprawiedliwie i bez emocji osądzony. A maluszek szybko dojdzie do siebie.
Dobrze, że monitoring zdał egzamin.

Komentarz był edytowany przez autora: 22.11.2011 13:02

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat