Przykre, że KO i Lewica lekceważą mieszkańców Piotrkowa i nie wystawiają swoich kandydatów.
Niestety pakt senacki wystawił najsłabszego kandydata z możliwych, który nie jest w stanie wykorzystać sprzyjajacyvh warunków.
Elegancko to nie wygląda , gdy ul. Wojska Polskiego pod zapyziałym wiaduktem kolejowym i w jego okolicach pilnują: 3 Lorki, 2 Wojtysiaki itp. podobizny, które poza ich znajomymi nic nikomu nie mówią a młodzi ludzie to nawet o Nich nie słyszeli.
Co zrobiła pożytecznego Małgorzata Janowska dla Polski i dla Polaków, oprócz medialnego ciągłego zamieszania wokół siebie?
U mnie na płocie powiesiły na trytytki taki plakat akurat nie popieram tej partii ale dobrze mi zapłaciły za ten plakat więc pozwoliłem na montaż
I bardzo dobrze PiS nie może mieć większości, nie wiadomo co nam szykują po wyborach Ukropolin, mamy 1,5 biliona długu tak dają ale zadłużają nas naszymi pieniędzmi, dajemy się omamić. Dopiero co były obchody wrześniowe, wspominaliśmy żołnierzy co gineli za ojczyznę a teraz za parę srebrników sprzedajemy naszą narodowość. Bo teraz nam się żyje dobrze ale chwilowo i będziecie za parobków robić. PiS tak ale nie zwiekszoscia tylko koalicja ktoś musi hamować zapędy proukrainskich polityków.
Wyszarpała sobie tłustą posadę na kilka lat. Swoje wzięła. Do widzenia.
Ja np akceptuję siebie jaką jestem i nie interesuje mnie zdanie innych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!