U mnie na płocie powiesiły na trytytki taki plakat akurat nie popieram tej partii ale dobrze mi zapłaciły za ten plakat więc pozwoliłem na montaż
Co zrobiła pożytecznego Małgorzata Janowska dla Polski i dla Polaków, oprócz medialnego ciągłego zamieszania wokół siebie?
Elegancko to nie wygląda , gdy ul. Wojska Polskiego pod zapyziałym wiaduktem kolejowym i w jego okolicach pilnują: 3 Lorki, 2 Wojtysiaki itp. podobizny, które poza ich znajomymi nic nikomu nie mówią a młodzi ludzie to nawet o Nich nie słyszeli.
Niestety pakt senacki wystawił najsłabszego kandydata z możliwych, który nie jest w stanie wykorzystać sprzyjajacyvh warunków.
Przykre, że KO i Lewica lekceważą mieszkańców Piotrkowa i nie wystawiają swoich kandydatów.
Nie wiem o co chodzi z tymi gwiazdami***** może ktoś mnie uświadomić?
Polska jest Jedna, haha, pani Małgosiu droga, pani to startowałaś od Kukiza, potem przykleiłaś się do PiS, potem ogłosiłaś, że PiS jest zły i prześladuje pani męża, potem PiS był dobry, a teraz nie dał miejsca na liście to znów zły. Daj sobie pani spokój.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!