Dziwne, taka pracowita, zaradna i nie znalazła się na liście ? Coś mi tu nie gra .....
Czy mam rozumieć ze ta pani może już szukać pracy bo po takim ogłoszeniu antypisowskim- z pge ja pewnie wyleja
Trzeba być hipokrytą do potęgi by nazywać się demokratą, a jednocześnie namawiać do bojkotu referendum.
a co do tej pory zrobiła przez 4 lata, skoro zamierza dopiero zrealizować "moją obietnice dla regionu"? ojej, nie udało się?
Dlatego Zbigniew Ziemba chyba zrezygnował? Chyba wczesniej wiedział. Trzech kandydatów po prawej stronie to przepis na porażkę.
Korytko jej zapachniało i nie chce od niego odejść. Walczy do końca.
Polska jest Jedna, haha, pani Małgosiu droga, pani to startowałaś od Kukiza, potem przykleiłaś się do PiS, potem ogłosiłaś, że PiS jest zły i prześladuje pani męża, potem PiS był dobry, a teraz nie dał miejsca na liście to znów zły. Daj sobie pani spokój.
Nie wiem o co chodzi z tymi gwiazdami***** może ktoś mnie uświadomić?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!