Samo nie, ale dzięki szeregowym urzędnikom.
Drugi, bo pierwszy był tuż przed wyborami:).
Mam ja zacząć wymieniać:)??
A czy wiesz kto z Matusewiczem zawitał wówczas nad Jezioro Bodeńskie? Jego ówczesny rzecznik Marcin Pampuch. Jakoś nikt o tym teraz nie mówi. Jak widać co niektórych pamięć zawodzi.
Wymieniaj proszę!To są tylko pomówienia bo nie macie solidnych argumentów.Klepiesz takie bzdury,że świat nie widział,urzędnik podejmuje kluczowe decyzje? I widać mało chodzisz po mieście bo ja nie raz widać było Chojniaka jak szedł piechotą do domu w zwykły dzień.Co Was tak uwiera?że jest uczciwy?,że miasto się rozwija?Usiądź tam mądralo i rządź i wtedy zobaczymy.
Nic dodać nic ująć :)))
Do przeciwników referendum: biedna zdegenerowana Szwajcario ze swoim nieodpowiedzialnym systemem referendalnym...
Na tym portalu na ten temat są systematycznie prowadzone dyskusje więc więc nie będę powielać tych informacji, bo szkoda mojego czasu.
A jakież to kluczowe decyzje?? Skoro kontrakty są unijne i robi się je wg ich wytycznych??
To efekt referendum, bo to samo można było zaobserwować tuż przed wyborami. Nie powiem, bardzo dobry ruch, jestem pełna podziwu, ale to zwykły pr.
Za młoda jestem:).
Zapomniałam napisać, że zwolenniczką referendum też nie jestem, bo uważam, że nic ono nowego nie wniesie.
Myślą, że jak mają pieniądze, to już mogą wszystkich kupić!!!!!!!!!!!!!!!!!A co będzie jak się dorwą do włdzy????????
Jeżeli panowie Chycki i Bochyński nie obronią pana prezia w referendum przy pomocy sterowanej przez siebie tłuszczy, to pan prezio dokona aktu apostazji. Czy tego chcecie, Pampuchu i reszto?
Przed 2-3 laty nie było referendum a PREZYDENT chodził.Unijne kontakty mówisz? chyba rzeczywiście za młoda jesteś skoro nie wiesz w jaki sposób pozyskuje się unijne pieniądze.Kasa sama się do nas nie pcha,o nią trzeba się wystarać dziecko.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!