Czyżby? to sprawdź najpierw do jakich celów stworzono referendum i dopiero wymądrzaj się na ten temat.Prezydent tego miasta był dwa razy wybrany w wolnych wyborach,to o czymś świadczy,a tu nagle pewna grupa ludzi mająca na względzie tylko i włącznie własne interesy chce Go odwołać? Kim są Ci ludzie? Tacy uczciwi,że mogą rzucać błotem i bezpodstawnie oskarżać.Zamiast przytakiwać jak ślepe owce, przyjrzyjcie się im.Kim jest np.p.Dzwonnik?Dziwne,że kupił oficynę przy obecnej Al.Kopernika,w której przez krótki okres był pub a póżniej sprzedał z zyskiem Miastu bo robili dwupasmówkę,czyżby wiedział wcześniej o planach?
Ty uważasz,że ludzie tutaj tacy ciemni są? Dobrze wiemy ,że PIO chodzi o frekwencję!JA NIE IDĘ I MOJA CAŁA WIELKA RODZINA TEŻ NIE BO W TEN SPOSÓB DAJEMY POPARCIE NASZEMU PREZYDENTOWI!!!
Branie ludzi pod włos? no tak,jak zwykle manipulacja!Każdy,kto popiera Prezydenta wie,że na referendum IŚĆ NIE NALEŻY.
Dziwne jest, że właśnie, samochody jeździły już po przekopie. Pomiędzy ulicami AK, a torami była pizzeria z flagą USA i samochody musiały ją omijać. Było zwężenie do ulicy dwukierunkowej.
a jak miały jeździć,skoro w tym czasie trwał przekop pod torami,może miały fruwać?
Do: tik tak - Masz racje,byli i co zrobili? Już jeden skończyl za kratkami, namieszal a teraz Pampuch bedzie go rozgrzeszał... Przywracał do władzy. PIO smieszni jestescie!
~PIO tu nie ma nic do rzeczy honor czy brak tegoż ... mają prawo ogłosić referendum i je ogłaszają a demokracja wymaga angażowania sie w wybory a nie ich unikanie. Nawoływanie do nie uczestniczenie to pokazywanie ,że tak naprawde boją się braku poparcia i tyle
~mieszkaniec jasno i wyraźnie to przy urnie można powiedzieć tutaj się nie liczy
Ja nie idę na referendum, tym samy JASNO i WYRAŹNIE MÓWIĘ "POPIERAM PREZYDENTA KRZYSZTOFA CHOJNIAKA"
Straszne to jest to, że ktoś taki jak ludzie "PIO" nie mają wstydu, mówią o honorze...
Pampuch ma honor??? Gdzie miał ten honor jak był "klakierem" Matusewicza? No, gdzie?
Honor może ma radna K.G.? Co zrobiła dobrego dla miasta, dla naszej społeczności?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!