pani małgosia przygotowuje się do startu na prezydenta we TWORKACH
Ja proponuję przyjrzeć się tym kupcą którzy tak narzekają na te podwyżki.Bo sami okradaja państwo. Nie dają paragonów,Nie mają kas fiskalnych, nie wykazują dochodów. A mają po kilka samochodów wielkie domy, to ja zadaje pytanie skąd? Może niech urząd skarbowy się zabierze za ich majątki wtedy się okaże czy są tacy biedni czy tylko kradną ile się da. A jak im nie pasuje to zawsze zostają kasa w biedronce...
Walczycie o swoje a paragoników nie wydajecie.Jak się człowiek upomni,to dopiero obraza majestatu! Nie ośmieszajcie się. Co boicie się,że na wczasy Wam nie wystarczy?
Najlepiej za darmo. Ciekaw tylko jestem ile oni średnio zarabiają, tylko z handlu w PT.
Jak całe życie handluje się bez kasy fiskalnej za pare groszy kosztow i podatku to spoko ale jak każą zapłacić 50zł to wielki protest. Logika jest taka jak podwyzki byly to miało się nikomu nie opłacać handlować jak zakazali handlu to mieli isc wszyscy z torbami ...hmmm. Nie zadowolonym radze wynająć lokal nabijac każdą tranzakcje na kase uszykować walizke na podatki....i poźniej wrócić pamięcią do czasów eldorado na hali
a gdzie jest pani malgosia przecie zawsze byla boi sie wyjsc na ulice
I tak trzymać ...........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!