Jacy biedni handlarze.Pojada na giełdę,kupią towar i sprzedadzą z dobrym zyskiem, bez znacznego ryzyka.Mogą stracić najwyżej parę set złotych ja by się towar zepsuł.A co maja powiedzieć rolnicy i producenci warzyw i owoców. Oni muszą się napracować, ryzykują że będzie susza lub jakaś zaraza i wszystko diabli wezmą.Na czołowych zdjęciach przedstawiciele zadymy i pan H.A. -sprzeciwiający się wszystkim i wszystkiemu
To ja mam pytanie do kupcow - dajecie ludzikom paragony??? - może warto zeby skarbówka się temu przyjrzała
Ile tu słoików ... mamusia lub tatuś dowiezie prowiant ursusikiem na ESA lub hejta-wio. I dlatego rynek niepotrzebny.
Popieram protest.jak ktoś nie lubi rynku to niech robi zakupy w sklepie A nie wypisuje głupoty.
Dokładnie biedni handlowy wyglądają jak menele , a kasa się robi , oczywiście wszystko nie uczciwie !! Zostawiają po sobie taki burdel,że nic dziwnego ,że takie mają opłaty. Wziąć się trzeba za bandę oszustôw!!! Ja apeluje ,aby ktoś z urzędników skontrolował działalności tych rynkowskich !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!