W Niemczech, w niedzielę nie ma handu i ludzie żyją. Jak był handel u nas w niedzielę, to czasem korzystałem. Teraz niema, i nie narzekam Nawet w tę pojedńcze handlowe nie korzystam. Da się bez tego żyć.
Pracuje w Biedronce. Sklep czynny od 6 do 23.30 codziennie. Sądzę że każdy zdąży zrobić zakupy. Kiedyś nawet soboty były zamknięte.Ten kto nie pracuje w handlu nie wie jak to jest fajnie wstać w niedzielę i mieć wolne. Mieć czas dla dziecka męża.
Wszystkie niedziele wolne od handlu to bardzo dobre rozwiązanie ,na zakupy jest sześć dni w tygodniu a wam ciągle mało i mało.
Dajcie ludziom żyć , niedziela jest dniem wolnym od pracy , a spacery to w parku, a nie po sklepach.
Jestem za przywróceniem niedziela handlowych. Wszyscy, których znam podzielają to zdanie.
Nie pracuję w handlu, ale wiem jak to dobrze mieć niedzielę wolne te osoby co się domagają handlu w niedzielę to niech się zatrudnią na wekendy do sklepu to się obkupią po uszy przez ten czas i jeszcze sobie dorobią i zobaczą jak to się pracuję 7 dni w tygodniu
Niech zaczną Nam płacić odpowiednio jak się powinno płacić za pracę w niedziele i jak płaca w fabrykach, to pewnie każdy chętnie pójdzie do pracy, ale poprzednie warunki to jakieś niewolnictwo ...
Ludzi którzy pracują w niedzielę jest cała masa! Służba zdrowia, straż , policja, elektrownie, restauracje, hotele, apteki, magazyny itd. Więc czemu akurat pracowników sklepów Wam żal??? Wiecie że ludzie w magazynach sieci handlowych muszą pracować w niedzielę żeby był towar do sklepów na poniedziałek?? Pracują w tej samej firmie!| Co wielkiego przyjść w 1 czy 2 niedziele w miesiącu i mieć potem wolne w tygodniu???
Szkoda ,że nie biorą pod uwagę tego ,że dla niektórych niedziela ,to jedyny dzień w tygodniu !!!
Bez przesady ,że nie można zrobić zakupów wcześniej !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!