Tacy biedni to po jaki psi ... kupują nowe auta. Jeszcze gdyby uczyli...
Przesada do domu tyle dzieciom zadaja ze większość w 70% w domu trzeba z dziećmi pracować wogole mało jest juz nauczycieli z prawdziwego zdarzenia. Ja bym im tam wcale nie dał podwyżek jeszcze prezenty rodzice kupują żadnych czekolad kwiatów nic nie dawajcie na zakończenie roku.
W d... im sie przewraca, najwięcej co do strajku mają do powiedzenia panie które kiedyś były sprzątaczkami a teraz uczą dzieci.
Super, lekcje odwołane ! Tylko cwaniaki niech stracony czas niech nie będą chcieli nadrabiać...
Bo najlepiej strajkować latem, kiedy nikomu to nie będzie przeszkadzać? O strajku było wiadomo od listopada. Rząd miał kupę czasu, żeby ogarnąć sprawę. Nikt się tak nie przyczepiał do strajkujących policjantów czy górników, jak do nauczycieli.
Ludzie. nauczyciel zarabia od 1800 do 3200 w zalezności od stopnia awansu. ogarnijcie się. Oni uczą i mają pod opieką pół dnia wasze dzieci.
wstyd dla nauczycieli, niech samorządy ujawnią prawdziwe zarobki nauczycieli w ciągu roku -kwoty brutto, to jest dopiero ciekawe,
jeśli dojdzie do tego strajku na lata ludzie to zapamietają
A ja słyszałem w telewizji reżimowej, że nauczyciele zarabiają 5000 zł...
na mediateke poszły pieniądze, a okna w szkołach nie ma z czego wymienić
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!