Czy to prawda ze gmina ma nowego skarbnika!! Jak można tak postrpowac?
Facebook to cudowna rzecz, można dużo dowiedzieć się, kiedyś robiłem listę zalezności pracowników urzędu gminy Wola Krzysztoporska, GOK, GOPS, Wodociągów i wyszły niezłe zalezności rodzinno-kumplowsko-towarzyskie. Może się keidyś tym podzielę.
W Bogdanowie podziękujcie strażaka za podstawówkę wybudował nowe garaże by uciszyć mieszkańców jak bedze zamykał podstawówkę
Po prostu Pan Roman nasz wszystkich oszukuje juz ładne parę lat. Szkoda ze ludze dali mu możliwość dalej oszukiwać.
ten alkohol na stołach na zdjęciach gminnych z 18.12 to z prywatnych czy gminnych pieniędzy?
A gdzie Wojtuś bo na imprezach gminnych to już w mundur strazacki się nie mieści szkoda chlopaka te imprezy a on apetyt ma
Macie sołtysów niech zabiegają o rozwój sołectw od czego ich macie.
czytam te komentarze, czytałem też wcześniejsze artykuły i komentarze i przyznam kabaret macie niezły w tej Woli mam darmową rozrywkę codziennie dzięki waszej gminie i portalowi epiotrkow a tak to musiałbym płacić :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!