A gdzie Wojtuś bo na imprezach gminnych to już w mundur strazacki się nie mieści szkoda chlopaka te imprezy a on apetyt ma
ten alkohol na stołach na zdjęciach gminnych z 18.12 to z prywatnych czy gminnych pieniędzy?
Po prostu Pan Roman nasz wszystkich oszukuje juz ładne parę lat. Szkoda ze ludze dali mu możliwość dalej oszukiwać.
W Bogdanowie podziękujcie strażaka za podstawówkę wybudował nowe garaże by uciszyć mieszkańców jak bedze zamykał podstawówkę
Facebook to cudowna rzecz, można dużo dowiedzieć się, kiedyś robiłem listę zalezności pracowników urzędu gminy Wola Krzysztoporska, GOK, GOPS, Wodociągów i wyszły niezłe zalezności rodzinno-kumplowsko-towarzyskie. Może się keidyś tym podzielę.
Czy to prawda ze gmina ma nowego skarbnika!! Jak można tak postrpowac?
Jestem wieśniakiem Wieśkiem. Wójt na moje całkowite poparcie !!! Rozumiemy się bez słów. Jak swój ze swoim ino on już do roboty gumiaków nie nosi ino do obrządków do swiniów?
bardzo dużo osób ma już dosyć wójta Romana i jego świty oraz wzajemnych zalezności
A co do szkoły bierzcie się mlodzi do roboty to i że szkoła się problem rozwiąże a nie jedno dziecko albo dwójka i co koniec dzieci to przyszlosc piątka szóstka dawniej była bieda ale posiadanie dzieci było najważniejsze a teraz co kariera to nie ma się co dziwić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!