metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Tak sobie myślę ~Tak sobie myślę (Gość)11.09.2020 19:58

Widzi ktoś możliwość pokojowych rozwiązań tej bojowej sytuacji. Proszę tylko o merytoryczne propozycje, bez ujadania i złośliwości. Wiem, że najtrudniej zacząć. Może od tego: - Co bym zrobił(a), gdyby ktoś w mojej bliskiej rodzinie, np.brat, siostra, był LGBT+? To nie jest prowokacja. Chcąc uniknąć rozmycia tematu informuję, że jestem hetero, w związku małżeńskim, dwoje dzieci i identyfikuję się ze swoją płcią fizyczną.

77

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)12.09.2020 08:28

Nie będzie żadnego pokoju doputy kler i politycy prawaccy napuszczają prymitywów na innych ludzi, Kaczyński zawsze zarządzał konfliktem , teraz o zwierzętach futerkowych ,pokazuje jaki jest dobry(drugie podejscie), wywołał konflikt, sprawa i tak upadnie bo tak chce Rydzyk, z jednej strony kaczor każe się kłaniać Rydzykowi do pasa i go czcić, a z drugiej strony chce go pozbawć głównych sponsorów czyli producentów futer. Zgody nie będzie to mżonki dla dla tzw "ciemnego ludu"

711

Bogumila.Karlinska Bogumila.Karlinskaranga12.09.2020 13:17

tak czytam te komentarze i dochodze do wniosku ze faszyzm ktory jest na piedestale rzadu i kosciola bierze dore zienawisc nigdy nie wychodzi na dobre z zwraca sie przeciw osoba ktore ja promuja od wiekow tcy ludzie byli kolo nas i nikt ich palcami nie wytylal oni sa niekiedy lepszymi ludzmi od tych ktorzy maja sie za katolikow bog wszystkich jednakowo ponoc kocha

57

gość ~gość (Gość)12.09.2020 17:02

Pani, która umieściła flagę na pomniku, sądząc że robi coś w imię czegoś, nie ponosi kary. Pan, który ściąga flagę z pomnika, sądząc że robi dobrze, będzie ponosił konsekwencje.....??????????????????????

104

gość ~gość (Gość)12.09.2020 19:02

Czy tama sama flaga na macewie będzie już znieważeniem?

43

gość ~gość (Gość)11.09.2020 19:53

Znieważony czy nie, każdy pomnik jest dziełem jakiegoś artysty i nikt w żadnym celu nie powinien go czymkolwiek ozdabiać. W sądach ludzie wykształceni jeszcze trochę zwykłej kultury by się zdało.

143

gość ~gość (Gość)12.09.2020 08:45

Jeśli pisze się o tym aby wstawiła w okno swojego mieszkania flagę to komentarze są usuwane widać że prawda boli

164

gość ~gość (Gość)13.09.2020 09:40

Wciskanie ludziom na sile LGBT pod kazda postacia kojarzy mi sie z uszczesliwianiem sasiadow glosną muzyką zza płota,a to podlega karze

65

gość ~gość (Gość)13.09.2020 06:54

Definicja flagi mówi że jest to płat płótna o określonym wymiarze ,kolorze przytwierdzony do drzewca ale nie do pomnika,
wiec ten pan potraktował to jako zaśmiecanie miejsca publicznego

94

Żenada ~Żenada (Gość)12.09.2020 23:45

Wykorzystywanie autorytetu Kopernika jako sposób na własne nadpobudliwe zaistnienie? Pani Małgosia tęczą wszystkim życie naprawia, nawet tym którzy sobie tego nie życzą? Jako że wszyscy są wedle prawa równi to na policji Ruda umorzy każdemu, każde tęczowe majtki na każdym narodowym symbolu a jak się komuś antypolonizm nie podoba, będzie ścigany.

74

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat