Brawo Policja, może się bowiem komuś nie podobać to, że ktoś wiesza na pomniku tęczową flagę, ale nikt nie ma prawa jej zdejmować a tym bardziej zrywać i kraść, używając przy tym chamskich wulgaryzmów. Od tego jest Policja i Straż Miejska, jeśli uzna takie ubieranie pomników za przestępstwo czy wykroczenie.
Za moich czasów na ten pomnik wskakiwali nastolatkowie, cóż czasy się zmieniają. Bardzo ryzykowny happening płyty na pomniku są bardzo śliskie można spaść i złamać kark. Dobrze że nikomu nikt się nie stało. Nie rozumiem o co chodzi z tym chłopakiem. Jak przeczytałem występ nie miał pozwolenia nikt nawet nie złożył wniosku do UM o pozwolenie, chłopak społecznie przywrócił pomnik do pierwotnego stanu, aby się nikomu nic nie stało. Upraszczając kierował się wyższą koniecznością uratował protestującym życie bo przy zabieraniu, ktoś mógł się pośliznąć i spaść. Logicznie myśląc ten chłopak powinien dostać laurkę i kwiaty. Wszystkim uczestnikom życzę dużo zdrowia i mam prośbę, aby nie narażali swojego zdrowia, każde życie jest cenne. Piotrków zawsze był miastem wielu kultur może warto złożyć wniosek i po prostu przekonać ludzi do swoich racji.
To teraz taka sama akcja na Meczecie. Tacy odważni to do dzieła i zdjęcia zrobcie na stronę epiotrkow.pl
Nie rozumie dlaczego w kraju gdzie liczy się zdanie większości mniejszość chcę na siłę narzucić mi że mam ją akceptować. To ci tęczowo mają problem z samym sobą. I takie jedno osobiste pytanie do pani Małgosi. Jakiej jest pani oriętacji? Bo wszędzie widać panią samą bez partnerki.
ciekawe czy Kopernik gdyby żył to wyraził by zgodę na wieszanie na nim jakichkolwiek flag przez panią małgosię tylko po to by ona zaistniała w mediach bo inaczej nie potrafi
Jest jakiś porządek na świecie tym,
jest Na każdy wiersz dobry jest zły wiersz
Na każdych trzech mądrych i głupich jest trzech
I równo to, i sprawiedliwie
Lecz taka zasada jest głupim nie w smak
Ci inni wyszydzać ich lubią
I mówią głupiemu: "Durak ty, durak"
A głupim jest przykro i głupio
Więc by się czerwienić nie musiał, kto kiep
By mógł rozpoznawać swój swego
Każdemu mądremu stempelek na łeb
Przybiło się razu pewnego
Od lat te stempelki w użyciu są i
Ten system na później się przyda
I mądrym dziś mówią: "Ech, durnie żesz wy"
A głupich, jak zwykle, nie widać
Pani Małgosiu proponuje może sie wybrać na Białoruś.Tam by sie Pani czuła jak w raju.A jaki rozgłos!Nawet w tv by pokazywali.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!