Jeden Policjant? Co zrobi jeden policjant? Ja dobrze sobie przypominam kiedyś było ich 5 lub 7 w tym kierownik. Co to ma być? Kto z kogo robi idiotę?
Byłam w posterunku. Bród, smród i ubóstwo. Policjant siedział bez ogrzewania, w jednym pokoju z dmuchawą. Komputer chyba z zeszłego wieku. Dowiedziałam się co chciałam, był kompetentny, lecz stwierdził że dziś nie podejdzie, bo nie ma auta. Coś kombinują, lecz nie za bardzo im to wychodzi. Chyba wolała bym podjechac do Wolborza, i być obsłużona w kulturalnych warunkach. Panu policjantowi wspolczuje miejsca pracy.
Wow! Policjanci W Moszczenicy będą mieli Internet? Cud techniki! Przystojniacy, więc może fejsa im założą?
Dobrze, że chociaż są. Od czegoś trzeba zacząć. Do gość. Droga Pani zawsze może Pani pojechać do Wolborza.
Niesamowite czynny od 13 do 22 czuje sie mega bezpiecznie jak za komuny wstyt czy wy sie podniecacie ludzie prymitywy
Ale sie ciesze komisariat czynny od 13do22 jak sklep monopolowy za komuny ha ha zenada i wstyt.....
Co z tego, że będzie działał "posterunek" jak nie ma skąd wziąć dodatkowych etatów. Jak jeden z policjantów będzie siedział w Moszczenicy to zabraknie go do innej roboty i obsługi zdarzeń bierzących. Takie "otwarcie" posterunku to mydlenie oczu. Tym sumtem można otworzyć jeszcze kilka posterunków, tak na przykład po trze w każdej gminie. Ale by się zwiększył poziom bezpoeczeństwa nie? Tylko w Komisariacie w Wolborzu została by sama sekretarka do walki z przestępczością, bo policjanci siedzieli by po posterunkach. Jeden radiowóz przydzielany byłby losowo. Ale za to ile by było nowootwartych jednostek policji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!