Niedawno byłem wezwany do ,, NOWEGO' komisariatu w Moszczenicy, powiem szczerze za specjalnie nie lubię tej instytucji - Policji. Jednak jak zobaczyłem komisariat w Moszczenicy to szkoda słów - żenada, nędza, zimno, meble z lat 60, brak sprzętu biurowego, czegokolwiek. A tu chwalimy się w radiu - co ma być w tej Moszczenicy internet nawet komputer. O co chodzi? Jak tam niczego niema. Jak już pisałem nie lubię Policji ale to co zobaczyłem w Moszczenicy ........ Jedynie Policjant był jakiś normalny nawet próbował załagodzić zaistniała sytuacje żartem. Ale co z tego jemu tam każą siedzieć i robić swoje. A tam na górze opowiadają bajki jak to jest pięknie. Zapraszam do komisariatu aby zderzyć się z rzeczywistością. Wstyd !!!!!!!
Zrobić porządek ze smrodem w Babach tragedja tylko przejade przejazd kolejowy smród niesamowity pozdrawiam
Panie wójcie Straż Gmina załatwiłaby wszystko a tak mieszkańcy gminy Moszczenica utrzymują komisariat w Wolborzu a w zamian otrzymują patrol policji tylko w czasie dożynek lub innego święta gminnego.Widziałem na ostaniach dożynkach jak mieszkańcy klękali i żegnali się na widok radiowozu, szepcząc koniec świata jest już bliski bo policja po Moszczenicy jeździ. Byli kilkadziesiąt minut i zaraz pijanego kierowcę złapali. Jaki to był sukces prasa centralna o tym pisała. No a gdyby tak kilka godzin pojeździli?
Gdyby było przyzwolenie społeczne to niejeden dzielnicowy nawet dwa lata przed emeryturą poradził by sobie z tą mafią trzepakowo-rowerową z Moszczenicy :D.
By ogarnąć niektórych z Moszczenicy to cała brygada antyterrorystyczną nie pomoże , a co dopiero jeden dzielnicowy który zapewne będzie 2 lata przed emerytura .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!