metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)28.11.2017 10:21

By ogarnąć niektórych z Moszczenicy to cała brygada antyterrorystyczną nie pomoże , a co dopiero jeden dzielnicowy który zapewne będzie 2 lata przed emerytura .

62

fd ~fd (Gość)28.11.2017 10:59

czyli juz nie da rady zrobic napadu na bank :(

43

gość ~gość (Gość)28.11.2017 11:47

Gdyby było przyzwolenie społeczne to niejeden dzielnicowy nawet dwa lata przed emeryturą poradził by sobie z tą mafią trzepakowo-rowerową z Moszczenicy :D.

42

termit ~termit (Gość)28.11.2017 11:56

Panie wójcie Straż Gmina załatwiłaby wszystko a tak mieszkańcy gminy Moszczenica utrzymują komisariat w Wolborzu a w zamian otrzymują patrol policji tylko w czasie dożynek lub innego święta gminnego.Widziałem na ostaniach dożynkach jak mieszkańcy klękali i żegnali się na widok radiowozu, szepcząc koniec świata jest już bliski bo policja po Moszczenicy jeździ. Byli kilkadziesiąt minut i zaraz pijanego kierowcę złapali. Jaki to był sukces prasa centralna o tym pisała. No a gdyby tak kilka godzin pojeździli?

61

gość ~gość (Gość)28.11.2017 12:50

Bedziemy jechac z nimi

22

jurek ~jurek (Gość)28.11.2017 14:42

najpierw to z tym smrodem trzeba coś zrobić

70

gość ~gość (Gość)28.11.2017 19:33

Po co im internet???? niech patrolują ulice!

62

gość ~gość (Gość)28.11.2017 20:18

Zrobić porządek ze smrodem w Babach tragedja tylko przejade przejazd kolejowy smród niesamowity pozdrawiam

50

2 ~2 (Gość)28.11.2017 21:25

Niedawno byłem wezwany do ,, NOWEGO' komisariatu w Moszczenicy, powiem szczerze za specjalnie nie lubię tej instytucji - Policji. Jednak jak zobaczyłem komisariat w Moszczenicy to szkoda słów - żenada, nędza, zimno, meble z lat 60, brak sprzętu biurowego, czegokolwiek. A tu chwalimy się w radiu - co ma być w tej Moszczenicy internet nawet komputer. O co chodzi? Jak tam niczego niema. Jak już pisałem nie lubię Policji ale to co zobaczyłem w Moszczenicy ........ Jedynie Policjant był jakiś normalny nawet próbował załagodzić zaistniała sytuacje żartem. Ale co z tego jemu tam każą siedzieć i robić swoje. A tam na górze opowiadają bajki jak to jest pięknie. Zapraszam do komisariatu aby zderzyć się z rzeczywistością. Wstyd !!!!!!!

80

er ~er (Gość)28.11.2017 20:19

Super. Szacun za działanie panie wójcie

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat