Piotrkowscy śledczy jakoś nie mieli ochoty żeby tak jak skierniewiccy policjanci puścić w media jej wizerunek. Gratulacje dla skierniewickich policjantów. Piotrkowscy muszą się jeszcze od nich uczyć.
Chyba raczej sokoły. Orły to z nich nie były. Jedno jedyne jest pocieszające, że nie zabili nikogo tak jak te bandziory co napadali na kantory i ich właścicieli
Dlaczego epiotrkow.pl cenzuruje mnie dziś ? Dwa moje posty zostały usunięte !
PRL wrócił ?
Tak wrócił, cenzor siedzi i cenzuruje. Jeśli piszesz nie na temat to komentarze takie będą usuwane.
Skandal. PRL wrócił :D
Jak nie na temat piszę skoro po pierwsze w tym artykule był błąd z wiekiem partnera to się zapytałem grzecznie o co chodzi. Po drugie chyba podanie źródła wiedzy skąd wklepujecie tekst jest niewłaściwe to ja czegoś nie rozumiem.
Cofamy się cofamy nawet tutaj na tym portaliku komercyjnym :D
Klet widzę, że podpadłeś równo. Ciekawe co takiego strasznego nie na temat napisałeś. Policja chyba Cię za to nie zamknie?
Wiesz wczasy by mi się przydały tak z 3 miesiące. Wypasł bym się i odpoczął od stresów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!