metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
niebieski ~niebieski (Gość)11.02.2011 12:22

Cytuję:
W czasie przeglądania zapisu monitoringu zabezpieczonego po napadzie w Skierniewicach policjanci zwrócili uwagę na kobietę, która znajdowała się przez bankiem w chwili przestępstwa. Podobna osoba pojawiła się także przed bankiem w Piotrkowie Trybunalskim, który obrabowano we wrześniu.

Piotrkowscy śledczy jakoś nie mieli ochoty żeby tak jak skierniewiccy policjanci puścić w media jej wizerunek. Gratulacje dla skierniewickich policjantów. Piotrkowscy muszą się jeszcze od nich uczyć.

00

major Koniecpolski ~major Koniecpolski (Gość)11.02.2011 13:29

Pod sąd wojskowy ich!
major Koniecpolski

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.02.2011 13:32

cytuję:w gminie Sokoły
Same orły w tych Sokołach!!

00

Luca ~Luca (Gość)11.02.2011 14:07

majorowi odwaliło porządnie :)

00

Aman Amanranga11.02.2011 14:56

"MARKPIO" napisał(a):
Same orły w tych Sokołach!!

Chyba raczej sokoły. Orły to z nich nie były. Jedno jedyne jest pocieszające, że nie zabili nikogo tak jak te bandziory co napadali na kantory i ich właścicieli

00

klet ~klet (Gość)11.02.2011 19:10

Dlaczego epiotrkow.pl cenzuruje mnie dziś ? Dwa moje posty zostały usunięte !
PRL wrócił ?

00

kris krisranga11.02.2011 19:15

"klet" napisał(a):
Dlaczego epiotrkow.pl cenzuruje mnie dziś ? Dwa moje posty zostały usunięte !
PRL wrócił ?

Tak wrócił, cenzor siedzi i cenzuruje. Jeśli piszesz nie na temat to komentarze takie będą usuwane.

00

klet ~klet (Gość)11.02.2011 19:27

"kris" napisał(a):
Tak wrócił, cenzor siedzi i cenzuruje. Jeśli piszesz nie na temat to komentarze takie będą usuwane.

Skandal. PRL wrócił :D
Jak nie na temat piszę skoro po pierwsze w tym artykule był błąd z wiekiem partnera to się zapytałem grzecznie o co chodzi. Po drugie chyba podanie źródła wiedzy skąd wklepujecie tekst jest niewłaściwe to ja czegoś nie rozumiem.
Cofamy się cofamy nawet tutaj na tym portaliku komercyjnym :D

00

Aman Amanranga11.02.2011 20:49

"klet" napisał(a):
Skandal. PRL wrócił :D

Klet widzę, że podpadłeś równo. Ciekawe co takiego strasznego nie na temat napisałeś. Policja chyba Cię za to nie zamknie?

00

klet ~klet (Gość)12.02.2011 11:08

"Aman" napisał(a):
Policja chyba Cię za to nie zamknie?

Wiesz wczasy by mi się przydały tak z 3 miesiące. Wypasł bym się i odpoczął od stresów.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat