No tragedia... 300zł za 20 minutową wizytę...a ratownicy medyczni 2500zł za cały etat i w takich samych kombinezonach pracują u wieczorem nikogo prywatnie nie przyjmą...
Są lepsi niech nie przesadza jest wiele przemiłych stomatologów a ona narzeka
No nie... ciężka praca fizyczna :D usunięcie zęba :D
Ciężka praca,to jest podniesienie pacjenta nie współpracującego by zrobić mu toaletę będąc właśnie w takim kombinezonie np. już 10 godzin w pracy.
Jakoś ostatnio byłam u dentysty i nie miała takiego kombinezonu a jedynie fartuch ,maseczkę,przyłbicę :D
korzystałem z kombinezonu robiąc remont, później nastała na nie moda :D
P.S. dobry sposób by się szybko pozbyć kilku dodatkowych kilogramów...
Prawdziwi stomatolodzy , fachowcy w swojej dziedzinie nie potrzebuja lansu
Co za bzdury, dentysta mojego dziecka przyjmuje bez tego rynsztunku, standardowo maseczka i tyle
Wcale, ale to wcale mi was nie żal! To wy, ogólnie rzecz ujmując, macie interes w tym, żeby przedłużać w nieskończoność ten stan strachu ponad miarę, bo teraz macie żniwo!!! Na NFZ to dezynfekcje przez 40 minut i najlepiej tak utrudnić dostęp do lekarzy, że każdy po 100 razy się zastanowi, czy na pewno potrzebuje konsultacji! Ale już wieczorami, prywatnie, hulaj dusza, piekła nie ma! Nawet 500zł za wizytę nie macie wstydu brać od ludzi, którym teraz zwłaszcza się nie przelewa! Zawsze szanowałam waszą pracę, ale po tym, jak daliście się sprzedać w imię "strasznego zagrożenia" jakim jest paragrypa i podtrzymujecie tą epidemię strachu dla kasy, pozostaje mi mieć nadzieję, że obok mediów, będziecie największą przegraną w sytuacji "postapandemicznej".
Proponuje pani założyć OP1 na 12 h . To wtedy pani dozna co to wytrzymałość
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!