Zawsze można się przebranżowić,iść na kase do sklepu czy do hurtowni budowlanej.
Taką kase trzepią,że ja w tydzień nie zarobie tyle,co oni w jeden wieczór i jeszcze płaczą.
Niech Pani nie płacze, na lakierni temperatura bywała ponad 30 i musiałem chodzić 11h(oczywiście były przerwy) w masce i kombinezonie, również była ta praca fizyczna i to dużo cięższa niż pani ząbek. Proszę nie płakać tylko się cieszyć że mimo pandemi ma Pani klientów i zarobki. 2h to naprawdę nic w porównaniu do lekarzy którzy potrafią chodzić w tym cały dzień a nadal się uśmiechają i żartują i nie wypisują takich rzeczy jak Pani.
Może wystarczyło by odrobinę oleju w głowie i ani strój ani maska ani przyłbica nie były by potrzebne. Pozdrawiam
No ile jadu w społeczeństwie...
Nawet jeśli ta pani ma świadomość i wie że wystarczyła by maseczka i przyłbicą to zaraz się znajdzie uczynny pacjent który uprzejmie doniesie że ząbki mu leczyla bez stroju kosmity... Tacy jesteśmy my ludzie
Ta ja po 12 godzin w takim czymś malowałem w komorze na lakierni proszkowej gdzie temperatura od piecu była trochę większą niż wy macie prawie do 40 stopni nieraz bylo
Pani przyjmuję 10 osób, a w sklepie przewija się z 1000 dziennie i ekspedientka jakoś się nie skarży
zamknac gabinet!!!! niech pani nie ryzykuje zdrowia i zycia w tym kombinezonie....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!