Co za bzdury. Pani doktor ma jakieś fobie - ale to je problem i dla specjalisty psychiatrii. Nikt nie wymaga od dentysty aż takiego umundurowania!!! od maja byłem u trzech różnych stomatologów dwóch pod 77 i jednego w Bełchatowie, żaden z nich nie był tak ubrany jak wyżej wymieniona Pani. Panowie dziennikarze sprawdzajcie waszych informatorów!!!
Dobra, zaangażowana osoba chodzę do tej pani i nigdy się nie zawiodłam.
niech jeszcze doda jaki ma CENNIK ,,,,,,,? za tyle pracy 40 min dezynfekcji ? ma poczucie humoru
Będąc ostatnio na wizycie prywatnej lekarz nie miał owego kombinezonu wobec tak wielkiego ryzyka zakażenia więc chyba to jednak troszkę nie potrzebne :D
PRZESTAŃCIE ROBIĆ LUDZIA WODĘ Z MÓZGU..! PANI STOMATOLOG ZA TO PO PRACY W FOCUSIE JUŻ NIE CHODZI W OWYM SKAFANDRZE :D
Słowa pana ministra, że poza chorobą gorączkową nie ma przeciwskazań a na ulotce producenta czytamy o przeciwskazaniach, np wiek poniżej 16 lat, kobiety w ciąży, przeciwskazanie do zajścia w ciążę po przyjęciu szczepionki przez conajmniej 2 miesiące, a napisano, że nie przebadano na grupach ryzyka, to oznacza, że rząd planuje przeprowadzenie eksperymentu na ludziach lub świadomą eksterminację owych grup ryzyka, A jeśli ktoś jest alergikiem? Ja np. jestem, Nie ma informacji o poszczególnych składnikach chemicznych i uwierzcie, nie będzie takiej informacji. Gdzie jest instytucja zajmująca się łamaniem Deklaracji Praw Człowieka? O ile wiem przeprowadzanie eksperymentów medycznych bez świadomej zgody jest łamaniem jej zapisow. Dlaczego ma dojść do tragedii zanim ci ludzie poniosą karę? Życia ludziom nie zwrócą, nawet jeśli sami będą wisieć...
U nas malarze po kilka godzin w tym chodzą w komorze gdzie jest +25 stopni i żyją.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!