Ekonomista ma taki wpływ na gospodarkę, jak meteorolog na pogodę.
ja zagłosowałem za odwołaniem chojniaka szkoda tylko że głos poszedł na marne
Bardzo dobrze wam tak,mieliście okazje go wywalić,zmienić coś w tym mieście,a on zamulił wam te tępe "mózgi" tonami asfaltu a teraz niech was rżnie,następnym razem może pójdziecie po rozum do głowy.
Na pewno to u nas meteorolog jest ekonomistą.Mam nawet pewność, że gdyby nasz gród znajdował się na saharze to gwarantuję po paru latach brak piachu i coraz większą ilość żłobów...
Pozostaje tylko zacytować kabareciarza w żółtym golfiku:"ja wiedziałam,że tak będzie......"najpierw przedsiebiorcy dostaną po pupie a potem "najcudowniejszy" prezydent ze swoimi kolesiami wezmą się za resztę i zrujnują miasto do reszty. Podziękujmy jego oddanym fanom za nieudane referendum.
Karać ludzi podatkami za to, że są przedsiębiorczy. To tylko możliwe w socjalizmie. Pogratulować bezmyślności.
Nadszedł czas spłaty zobowiązań. Królik siana się domaga.
Dlatego prezydent podatki od nieruchomości podnosi na razie przedsiębiorcą. To w nagrodę za to, że byli na tyle głupi i w Piotrkowie zakłady swe pozostawiali. Jeszcze trochę a nie będzie miał kto podatków płacić???
Królik Trybunalski ????
Nowa to jakaś rasa bo trawa je wcale nie interesuje tylko....siano.....????
Foto: na mojej stronie foto szopka
Ponieważ w socjalistycznych łbach się nie mieści, że można obniżyć stawkę podatku, przez co wzrosną wpływy. Zainteresowanych zachęcam do zapoznania się z krzywą Laffera.
Nie w Radomsku tylko w powiecie radomskim i nie 18 % tylko 16 % ale dziwi mnie krytyka typu "szklane domy"żeby Ci pan Prezydent nie zrobił "Pearl Harbor"lizo dupie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!