metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mol molranga25.10.2013 21:13

"lemurrollo" napisał(a):
Nie jestem ekonomistą ale wiem

Ekonomista ma taki wpływ na gospodarkę, jak meteorolog na pogodę.

00

tomasz389 tomasz389ranga25.10.2013 21:21

ja zagłosowałem za odwołaniem chojniaka szkoda tylko że głos poszedł na marne

00

martens ~martens (Gość)25.10.2013 21:41

Bardzo dobrze wam tak,mieliście okazje go wywalić,zmienić coś w tym mieście,a on zamulił wam te tępe "mózgi" tonami asfaltu a teraz niech was rżnie,następnym razem może pójdziecie po rozum do głowy.

00

lemurrollo ~lemurrollo (Gość)25.10.2013 22:11

"mol" napisał(a):

Na pewno to u nas meteorolog jest ekonomistą.Mam nawet pewność, że gdyby nasz gród znajdował się na saharze to gwarantuję po paru latach brak piachu i coraz większą ilość żłobów...

Komentarz był edytowany przez autora: 25.10.2013 22:20

00

asik ~asik (Gość)25.10.2013 23:55

Pozostaje tylko zacytować kabareciarza w żółtym golfiku:"ja wiedziałam,że tak będzie......"najpierw przedsiebiorcy dostaną po pupie a potem "najcudowniejszy" prezydent ze swoimi kolesiami wezmą się za resztę i zrujnują miasto do reszty. Podziękujmy jego oddanym fanom za nieudane referendum.

00

Waldek z Witosa ~Waldek z Witosa (Gość)26.10.2013 01:05

A dlaczego podwyżka, a nie mogą obniżyć!

00

Drugi po prezesie ~Drugi po prezesie (Gość)26.10.2013 07:27

Karać ludzi podatkami za to, że są przedsiębiorczy. To tylko możliwe w socjalizmie. Pogratulować bezmyślności.

00

sklave sklaveranga26.10.2013 08:14

Nadszedł czas spłaty zobowiązań. Królik siana się domaga.
Dlatego prezydent podatki od nieruchomości podnosi na razie przedsiębiorcą. To w nagrodę za to, że byli na tyle głupi i w Piotrkowie zakłady swe pozostawiali. Jeszcze trochę a nie będzie miał kto podatków płacić???
Królik Trybunalski ????
Nowa to jakaś rasa bo trawa je wcale nie interesuje tylko....siano.....????
Foto: na mojej stronie foto szopka

00

Drugi po prezesie ~Drugi po prezesie (Gość)26.10.2013 08:48

"Waldek-z-Witosa" napisał(a):
A dlaczego podwyżka, a nie mogą obniżyć!

Ponieważ w socjalistycznych łbach się nie mieści, że można obniżyć stawkę podatku, przez co wzrosną wpływy. Zainteresowanych zachęcam do zapoznania się z krzywą Laffera.

00

lemurrollo ~lemurrollo (Gość)26.10.2013 09:11

"Kasztan" napisał(a):
Radomsko to kraina mlekiem i miodem płynąca - z bezrobociem powyżej 18%
Tylu inwestorów, a pracy nie ma.
Jak słyszę te bzdury o Radomsku, jak tam jest piękne, to od razu mi się przypominają Szklane Domy Żeromskiego.

Nie w Radomsku tylko w powiecie radomskim i nie 18 % tylko 16 % ale dziwi mnie krytyka typu "szklane domy"żeby Ci pan Prezydent nie zrobił "Pearl Harbor"lizo dupie...

Komentarz był edytowany przez autora: 26.10.2013 09:16

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat