Mol. Czyżby w urzędzie płacili Ci za siedzenie na epiotrkow i nabijanie im komentarzy i wejść?:)
Zbliża się koniec roku i mol walczy w plebiscycie o nagrode trola roku,rywalizacja jest zaciąta,ponieważ o tą że nagrode rywalizuje też trol luca zwany wazelinką.
Za ten wpis "hieny z epiotrków" powinny ci zlikwidować konto i dać warna na IP.
Dlatego, właśnie wyprowadzam się z Piotrkowa. Mieszkam tutaj ponad 40 lat, z przykrością, wybrałem jednak tańsze mieszkanie w sąsiadującej gminie, głównie ze względów ekonomicznych. W Piotrkowie za sam garaż płace tyle, ile będę płacił za wszystkie budynki na swojej działce.
Prawidłowo :D
po referendum ucichło to teraz trzeba za nie podziękować :D:D
Może następnym razem ludziska pomyślą i ruszą dupska :D
Powinni podnieść podatki o 100 %
Pozdrawiam
Jak pani radna Wójcik uważa, że to taki drobiazg, to niech dołoży ze swojej diety radnej
Oto dobrobyt Radomska bezrobocie powyżej 18%:
m.radomsko.naszemiasto.pl/artykul/1836852,bezrobocie-w-radomsku-rosnie-wynosi-juz-18-1-procent,id,t.html
To smutne bo właświwie tylko tyle można tutaj napisać. Najlepszy prezydent od wielu lat...
Żal cztery litery ściska jak się czyta te skomlenie.Pan prezydent wie kiedy ma iść na pielgrzymkę a reszta bydła niech roni krokodyle łzy bo i tak nic nie zrobi...Tylko w gębie jesteśmy mocni.
Jak będziemy zbytnio krzyczeć to wyciągnie marchewkę (parking zrobi albo połata uliczkę i będzie grało)...Nie jestem ekonomistą ale wiem, że podatki wysokie to brak pracodawców z kasą bo wolą np. Radomsko.
Miasto jest jak "dojna krowa" więc chyba ktoś za bardzo wydoił i zajeżdził "bydlątko" a teraz to my piotrkowianie będziemy "dojeni" żeby pospłacać te fundamenty na rynku trybunalskim kolesiostwo i kumoterstwo
Radomsko to kraina mlekiem i miodem płynąca - z bezrobociem powyżej 18%
Tylu inwestorów, a pracy nie ma.
Jak słyszę te bzdury o Radomsku, jak tam jest piękne, to od razu mi się przypominają Szklane Domy Żeromskiego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!