ja bym te rogatki skasowała całkowicie bo kierowcy zapominają, że-bez względu czy takowe są czy nie- mają obowiązek upewnić się czy nie nadjeżdża pociąg. A nawet jeśli szlabany są już opuszczane to są tacy, którzy się pod nie wciskają.
Zrobią w momencie kiedy ktoś zginie. Był dróżnik zle było bo system człowieka zastąpi to mamy przykład
Zasada ograniczonego zaufania. Maszynisto jedź wolno bo nie wiadomo co z boku wyjedzie.
Ciekawi mnie tylko jedno przejazd jest monitorowany i co nie widza ze sie cos dzieje z rogatkami jak samochod by uszkodzil rogatki to za chwile nagranie z kamer zaraz policja i wlogole a jak rogatki sie psuja to cisza ja sie pytam to po co te kamery maszynka kolejna by zarabiala pieniadze bo problemow i usterek nie widza
fguiop a tobie o co chodzi ??????????była budka był dróżnik i przynajmniej zamykał przejazd
Do jasnej cholery gdzie nasze władze czy tędy nie jeżdżą bujcie Boga tam nie chodzą owce tylko ludzie telewizję zaprosimy
Umiecie czytać? Sytuacja wyjątkowa! Zapory były podniesione tylko w czasie zjazdu składu z przejazdu!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!