metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lesina23 Lesina23ranga07.07.2014 11:23

I dlatego mam negatywne nastawienie do kościoła Hipokryzja i ciągnięcie pieniędzy na całego. Skoro dr Chazan był taki święty to niech sama archidiecezja da pieniądze a nie składka.
Cała ta klauzura sumienia jest śmieszna dla mnie ponieważ w gabinetach prywatnych nikt nikomu nie robi problemów jakie zabiegi ma zrobić ważne żeby kasa sie zgadzała, a w szpitalu to zawsze coś znajdą żeby nie zrobić zabiegu

192

tw ~tw (Gość)07.07.2014 11:35

Niech czarni dadzą na dzieci i młodzież a nie będą płacić za zbrodnie starego pryka.
Chazan niech płaci karę od każdej Polki po 1 zł. 18 baniek szybko nie uzbiera.

192

nie szukajcie dziury w całym ~nie szukajcie dziury w całym (Gość)07.07.2014 12:12

Nie wiem ile osób wrzuci na tacę po 1 zł a ile po 10, 20 i więcej. Nie daję, to nie zaglądam do niczyjej kieszeni. Na pewno uzbierają dużo więcej niż 70 tys. Przecież resztę nie przepiją ani nie wezmą dla siebie. Trochę i wary i rozumu krytykanci.

423

bolek ~bolek (Gość)07.07.2014 12:18

czy na molestowane dzieci tez będą babcie dawać jak niedługo ruszą odszkodowania?

163

pytek ~pytek (Gość)07.07.2014 12:56

"bred1956" napisał(a):
~bred-1956 (Gość)
3 godziny temu, 09:48
Zbiórkę zrobią po to żeby samemu coś z tego ugryźć bo kto ich rozliczy

???

82

lolek ~lolek (Gość)07.07.2014 13:26

To jak to. Jest kara ustanowiona przez polskie prawo, a kościół spłaca naszymi pieniędzmi tę karę. To może każdą karę każdego tak załatwimy. Przecież w ten sposób łamiemy prawo i dajemy przyzwolenie na robienie zła.

203

agnostyk ~agnostyk (Gość)07.07.2014 16:34

Czarnych nie kocham ale prof. Chazan miał rację. Jeżeli chce się zachować przykazanie NIE ZABIJAJ to nie można również wskazywać gdzie mogą za mnie zabić. W tym świetle niemal wszystkie komentarze poniżej są porażające brakiem logiki a nawet zalatują głęboką sowiecką kołtunerią.
Widać lata komunistycznej propagandy poczyniły w waszych mózgach niesamowite spustoszenie. Jeżeli w ogóle takie zjawisko jak mózg jeszcze w waszych głowach występuje.

624

ep ~ep (Gość)07.07.2014 17:14

niech metropolita wielki ksieciunio sam wyjmie ze swojej kieszeni i zaplaci jak jest taki madry ,ksieza sie na niczym nie znaja a wszystkich nauczaja ,czarna propaganda a ci nierozumni polacy ida i daja ,opodatkowac ich niech placa jak wszyscy podatki a nie chodza w tych sukienkach i glupoty gadaja

122

do agnostyka ~do agnostyka (Gość)07.07.2014 19:03

Jeśli Chazan w/g sumienia postąpił to niech teraz dopełnia resztę słów swoich i niech opiekuje się tym nowonarodzonym dzieckiem i niech płaci za szpital dla tego człowieka a także dla rodzicielki jego bo ona umiera wraz znim codziennie wielokrotnie i stale Wiem co pisze bo znałem matkę dziecka z podobnymi wadami wrodzonymi która umierała z dzieckiem przez tydzień ze szpitala wyszła łysa , młoda 30 letnia kobieta

102

do agnostyka ~do agnostyka (Gość)07.07.2014 19:14

Jeśli Chazan w/g sumienia postąpił to niech teraz dopełnia resztę słów swoich i niech opiekuje się tym nowonarodzonym dzieckiem i niech płaci za szpital dla tego człowieka a także dla rodzicielki jego bo ona umiera wraz znim codziennie wielokrotnie i stale Wiem co pisze bo znałem matkę dziecka z podobnymi wadami wrodzonymi która umierała z dzieckiem przez tydzień ze szpitala wyszła łysa , młoda 30 letnia kobieta

113

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat