I dlatego mam negatywne nastawienie do kościoła Hipokryzja i ciągnięcie pieniędzy na całego. Skoro dr Chazan był taki święty to niech sama archidiecezja da pieniądze a nie składka.
Cała ta klauzura sumienia jest śmieszna dla mnie ponieważ w gabinetach prywatnych nikt nikomu nie robi problemów jakie zabiegi ma zrobić ważne żeby kasa sie zgadzała, a w szpitalu to zawsze coś znajdą żeby nie zrobić zabiegu
Niech czarni dadzą na dzieci i młodzież a nie będą płacić za zbrodnie starego pryka.
Chazan niech płaci karę od każdej Polki po 1 zł. 18 baniek szybko nie uzbiera.
Nie wiem ile osób wrzuci na tacę po 1 zł a ile po 10, 20 i więcej. Nie daję, to nie zaglądam do niczyjej kieszeni. Na pewno uzbierają dużo więcej niż 70 tys. Przecież resztę nie przepiją ani nie wezmą dla siebie. Trochę i wary i rozumu krytykanci.
czy na molestowane dzieci tez będą babcie dawać jak niedługo ruszą odszkodowania?
???
To jak to. Jest kara ustanowiona przez polskie prawo, a kościół spłaca naszymi pieniędzmi tę karę. To może każdą karę każdego tak załatwimy. Przecież w ten sposób łamiemy prawo i dajemy przyzwolenie na robienie zła.
Czarnych nie kocham ale prof. Chazan miał rację. Jeżeli chce się zachować przykazanie NIE ZABIJAJ to nie można również wskazywać gdzie mogą za mnie zabić. W tym świetle niemal wszystkie komentarze poniżej są porażające brakiem logiki a nawet zalatują głęboką sowiecką kołtunerią.
Widać lata komunistycznej propagandy poczyniły w waszych mózgach niesamowite spustoszenie. Jeżeli w ogóle takie zjawisko jak mózg jeszcze w waszych głowach występuje.
niech metropolita wielki ksieciunio sam wyjmie ze swojej kieszeni i zaplaci jak jest taki madry ,ksieza sie na niczym nie znaja a wszystkich nauczaja ,czarna propaganda a ci nierozumni polacy ida i daja ,opodatkowac ich niech placa jak wszyscy podatki a nie chodza w tych sukienkach i glupoty gadaja
Jeśli Chazan w/g sumienia postąpił to niech teraz dopełnia resztę słów swoich i niech opiekuje się tym nowonarodzonym dzieckiem i niech płaci za szpital dla tego człowieka a także dla rodzicielki jego bo ona umiera wraz znim codziennie wielokrotnie i stale Wiem co pisze bo znałem matkę dziecka z podobnymi wadami wrodzonymi która umierała z dzieckiem przez tydzień ze szpitala wyszła łysa , młoda 30 letnia kobieta
Jeśli Chazan w/g sumienia postąpił to niech teraz dopełnia resztę słów swoich i niech opiekuje się tym nowonarodzonym dzieckiem i niech płaci za szpital dla tego człowieka a także dla rodzicielki jego bo ona umiera wraz znim codziennie wielokrotnie i stale Wiem co pisze bo znałem matkę dziecka z podobnymi wadami wrodzonymi która umierała z dzieckiem przez tydzień ze szpitala wyszła łysa , młoda 30 letnia kobieta
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!