metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wszyscy wiedzą ~wszyscy wiedzą (Gość)21.02.2025 22:03

Że ryba psuje się od głowy. Uczniowie nie mają zdawanych prac do domu, oni nie mogą być mądrzejsi od dzisiejszych pseudo elit. Totalny upadek kształcenia, wychowania i przyszłości Polski. To wszystko zostało dokładnie zaplanowane.

113

Martaaa D. ~Martaaa D. (Gość)21.02.2025 21:25

Sprawę powinno się zbadać dogłębnie na wzór "tajemniczego klienta" gdzie wpuszcza się do szkoły osobę z zewnątrz, np. na zastępstwa i ta osoba obserwuje wszystko. Sama byłam zaskoczona jakich informacji dowiedziałam się o swojej firmie i muszę przyznać, że to były najlepiej wydane pieniądze, pomimo, że wiele uwag dotyczyło moich decyzji i też mi się wydawało, że tak jest lepiej i ten pracownik ma więcej racji niż inny... osoba z zewnątrz z odpowiednim wykształceniem patrzy na wszystko bez żadnych sympatii itd.

90

kura ~kura (Gość)21.02.2025 21:16

Czyli nadzór kuratorium polega na zaleceniu stworzenia dokumentów? no, w szkołach będzie dobrze...

91

Werk ~Werk (Gość)21.02.2025 16:49

Kiedyś, dawno temu, bo jakieś trzydzieści lat temu, kiedy byłem uczniem technikum, przydarzyła się mi i kilku moim kolegom sytuacja, której efektem było obniżenie oceny że sprawowania do nagannej. Było to nie pójście na pierwszą godzinę lekcyjną ponieważ autobus dowożący nas do szkoły miał opóźnienie i zostało ok 20 min. lekcji. Wychowawca który się o tym dowiedział w taki sposób nas ukarał
I nie było tłumaczenia.
To pokazuje jaka jest dysproporcja między podejściem do przewin kiedyś i dziś.
Za hejt i groźby obniżenie do poprawnego - śmiech - po nich to spłynie jak po kaczce.

170

Ksiądz Adam ~Ksiądz Adam (Gość)21.02.2025 17:26

Znajdę gdzieś zdjęcie klasowe tej II e??

44

A.B. ~A.B. (Gość)21.02.2025 14:54

Gdyby dyrektor miał odrobinę honoru to by się podał do dymisji.

167

Informatyk ~Informatyk (Gość)21.02.2025 17:19

A ja czekam na wyniki badania "czarnej skrzynki" Wojtka , czyli jego telefonu ! Oj, ta prawda może być całkowicie inna niż Wasze osądy.

113

Aka ~Aka (Gość)21.02.2025 14:01

Nauczyciel może udzielić uczniowi nagany w formie ustnej i pisemnej bardzo grzecznie,spokojnie bo uczeń może to ciężko przeżywać. Rodzice mogą otrzymać też prośbę o reakcje na piśmie lub na spotkaniu. Rodzic może n-lowi powiedzieć wszystko,nakrzyczeć, wyzwać,naubliżać,zagrozić znajomościami,że go zwolni. Nauczyciel musi grzecznie wysłuchać. Już niedługo nikomu nie będzie się chciało pracować w tym zawodzie.

200

Urzędniczka z UM ~Urzędniczka z UM (Gość)21.02.2025 12:15

W Biurze Prasowym i Komunikacji Społecznej Urzędu Miasta też by się przydała kontrola po ostatnich incydencie.

150

Gość 302 ~Gość 302 (Gość)21.02.2025 10:02

Dla mnie Dyrektor szkoły aut, uczniowie hejterzy aut, a wychowawca i pedagog nagany/upomnienia z wpisem do akt

446

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat