Same niedorajdy wierzace w raj.A raj jest na ziemi,dla biskupow.
Szukam chętnych do poważnego biznesu(produkcja męskich moherowych beretów)
Śmiać mi się chce,bo zobaczyłem mojego kumpla,który dołączył dopiero przy samym pomniku,sprawiając wrażenie,że szedł od samego początku.Niezły z niego kizior.
W wielu komentarzach przebija się wyjątkową tolerancja mieszkańców miasta. Jacy są nowoczesni i otwarci na innych ludzi. Potrafią zrozumieć potrzeby swoich sąsiadów. Super typowi europejczycy z UE. Aż prosi się zorganizować marsz kolorowych fanów odmienności lub kobiet z strzalą i poczytać dla odmiany pełne oburzenia komentarze, że swoje potrzeby manifestyjemy w domach 575463014po to jest prywatna sprawa każdego.
Nie osądzaj , a nie będziesz sądzony. Dajcie ludziom spokój, zajmijcie się swoim życiem
Zło dobrem zwyciężajmy. Nie jeden tu "plujący" na wiarę katolicką w obliczu swojej śmierci będzie potulny jak "baranek".
Prawdziwie wierzący modli się w domu lub w kościele i nie robi z tego popisu, aby wszyscy zobaczyli jaki to ja jestem pobożny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!