Ten w czarnej sukience wygląda całkiem jak mafiozo, nawet okulary mu pasują
To zwykła "pokazucha" .Prawdziwie wierzący nie demonstruje swoich przekonań publicznie.Ale oni sa inspirowani przez wiadomo kogo.
Nigdzie nie widzę pana Chojniaka, Czy przed wyborami zacznie uczęszczać na takowy???
Napiszcie, tu wszyscy uderzający w taką formę wyznania wiary przez katolików, czy bylibyście też tak odważni w stosunku do modlących się muzułmanów lub izraelitów, czy tylko do katolików w Polsce, której władcy zawsze mawiali, że nie są królami ludzkich wyznań wiary w Boga.
Czyny się liczą, a jak widzę po osobach które tam uczestniczą to raczej dobra nie czynią z tego co wiem.
Może jakiś zacofany jestem ale czemu to ma służyć ? Spontaniczne wyrażanie swoich pooglądów jest zabronione ale męskie coś tam przeszło ulicami Piotrkowa skąd innąd pięknego miasta gdzie czas się zatrzymał jakieś 20 lat temu ,się hmm wzruszyłem . Tak dalej i następne dekady stoimy w miejscu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!