Nie osądzaj , a nie będziesz sądzony. Dajcie ludziom spokój, zajmijcie się swoim życiem
W wielu komentarzach przebija się wyjątkową tolerancja mieszkańców miasta. Jacy są nowoczesni i otwarci na innych ludzi. Potrafią zrozumieć potrzeby swoich sąsiadów. Super typowi europejczycy z UE. Aż prosi się zorganizować marsz kolorowych fanów odmienności lub kobiet z strzalą i poczytać dla odmiany pełne oburzenia komentarze, że swoje potrzeby manifestyjemy w domach 575463014po to jest prywatna sprawa każdego.
Śmiać mi się chce,bo zobaczyłem mojego kumpla,który dołączył dopiero przy samym pomniku,sprawiając wrażenie,że szedł od samego początku.Niezły z niego kizior.
Szukam chętnych do poważnego biznesu(produkcja męskich moherowych beretów)
Same niedorajdy wierzace w raj.A raj jest na ziemi,dla biskupow.
Może jakiś zacofany jestem ale czemu to ma służyć ? Spontaniczne wyrażanie swoich pooglądów jest zabronione ale męskie coś tam przeszło ulicami Piotrkowa skąd innąd pięknego miasta gdzie czas się zatrzymał jakieś 20 lat temu ,się hmm wzruszyłem . Tak dalej i następne dekady stoimy w miejscu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!