metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Maciekk ~Maciekk (Gość)01.02.2015 12:19

Dlaczego w naszym mieście i na stronach internetowych wszystkie informacje to: wczoraj odbył się..., w zeszłym tygodniu gościliśmy...
Czy nie można napisać za tydzień na lotnisku odbędzie się... już jutro na rynku...
No chyba że imprezy w naszym mieście to jakaś tajemnica.

136

komentator ~komentator (Gość)01.02.2015 12:33

Czy Ty człowieku ślepy jesteś? Baner zapowiadający imprezę od tygodnia wisi na epiotrkow. Ja jakoś dowiedziałem się o imprezie, byłem na lotnisku.
Zawsze k... znajdzie się jakiś, co ma pretensje do całego świata.

79

broda ~broda (Gość)01.02.2015 12:39

"komentator" napisał(a):

Nie każdy przechodzi koło siedziby epiotrkow.

55

LUQ LUQranga01.02.2015 12:59

niech mi to ktoś wyjaśni czemu informacja o takiej imprezie jest jak już ta impreza jest a nie wcześniej.

124

komentator ~komentator (Gość)01.02.2015 13:55

Jakiej siedziby? "Wisi na epiotrkow" oznacza jest na stronie internetowej portalu epiotrkow. Nawet teraz go widzę: trzeba spojrzeć trochę w górę i trochę w prawo, jest tam od kilku dni (co najmniej). Boże, widzisz i nie grzmisz!

52

ok ~ok (Gość)01.02.2015 14:16

ja tez nie widziałem i co?

44

komentator ~komentator (Gość)01.02.2015 14:18

A to, że świadczy to o Twojej słabej spostrzegawczości. To, że czegoś nie widzicie, to nie znaczy, że tego nie ma. A już na pewno w takiej sytuacji nie wypada mieć pretensji do całego świata.

53

broda ~broda (Gość)01.02.2015 14:43

Jedyna rzecz która rzuca się w oczy, to natrętna reklama GulJana z tak mały x że na smartfonie nie można tego ch...a zamknąć.

"komentator" napisał(a):
A to, że świadczy to o Twojej słabej spostrzegawczości.

Widocznie korzystamy z różnych portali bo u mnie się nie wyświetla.

"komentator" napisał(a):
To, że czegoś nie widzicie, to nie znaczy, że tego nie ma.

To stwierdzenie powinno otrzymać "złote usta" - gratuluję.

Komentarz był edytowany przez autora: 01.02.2015 14:46

54

Zanzi ~Zanzi (Gość)01.02.2015 17:07

"broda" napisał(a):
Widocznie korzystamy z różnych portali bo u mnie się nie wyświetla.

Może złapałeś wirusa? ;)
A tak poważnie, ogłoszenie jest widoczne, już od jakiegoś czasu, z fajnym zdjęciem. Głupio w takiej sytuacji mieć nieuzasadnione pretensje do portalu epiotrkow. Chyba że należysz do ludzi, którzy muszą mieć napisane info tylko w formie artykułu, bo inaczej, ni w ząb, nie widzisz.

53

broda ~broda (Gość)01.02.2015 18:35

"Zanzi" napisał(a):

Wirusa nie mam, a w wersji mobilnej niestety tego nie widać.
Dlatego napisałem ze korzystamy z różnych portali. Wystarczy doczytać.

54

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat