Ale ja doczytałam o Twoim smartfonie, spokojnie :) Nie zmienia to faktu, że spostrzegawczość bywa różna ;)
Tyle że ja nie piłem do tego konkretnego artykułu, ale do ogółu wydarzeń kulturalnych w naszym mieście. To już nie pierwszy raz taka informacja pojawia się po fakcie.
A co do rzeczonego baneru to go nie widziałem i dalej go nie widzę. A mało tego, epiotrkow to nie jedyne miejsce na promowanie miasta i imprez w nim organizowanym.
komentator - nie każdy siedzi co dziennie przed kompem
Dziś informacji nie widać, bo jest już po imprezie :)
A była ona zamieszczona również w gazecie, chociażby Dziennik Łódzki z piątku, czyli nie trzeba siedzieć przed kompem, żeby się czegoś dowiedzieć. Po prostu, kto nie widzi, ten traci ;)
Baner promujący imprezę był wyświetlany od 30 stycznia do 1 lutego na każdej podstronie serwisu w bocznym bloku reklamowym. Jeśli ktoś go nie widział najprawdopodobniej korzysta z wtyczki blokującej reklamy. Odnośnie reklamy "GulJany" przycisk zamykający został zmieniony, mamy nadzieję że teraz łatwiej będzie zamknąć reklamę.
Klasę K3 wygrał ten co zawsze czyli Tomasz L. ale co tu się dziwić skoro sam układa trasę a później sprawdza jakie czasy można wykręcić. WIELKIE OSZUSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Więcej nie przyjadę już!!!!
Dziękuję.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!