Dlaczego w naszym mieście i na stronach internetowych wszystkie informacje to: wczoraj odbył się..., w zeszłym tygodniu gościliśmy...
Czy nie można napisać za tydzień na lotnisku odbędzie się... już jutro na rynku...
No chyba że imprezy w naszym mieście to jakaś tajemnica.
Czy Ty człowieku ślepy jesteś? Baner zapowiadający imprezę od tygodnia wisi na epiotrkow. Ja jakoś dowiedziałem się o imprezie, byłem na lotnisku.
Zawsze k... znajdzie się jakiś, co ma pretensje do całego świata.
Nie każdy przechodzi koło siedziby epiotrkow.
niech mi to ktoś wyjaśni czemu informacja o takiej imprezie jest jak już ta impreza jest a nie wcześniej.
Jakiej siedziby? "Wisi na epiotrkow" oznacza jest na stronie internetowej portalu epiotrkow. Nawet teraz go widzę: trzeba spojrzeć trochę w górę i trochę w prawo, jest tam od kilku dni (co najmniej). Boże, widzisz i nie grzmisz!
A to, że świadczy to o Twojej słabej spostrzegawczości. To, że czegoś nie widzicie, to nie znaczy, że tego nie ma. A już na pewno w takiej sytuacji nie wypada mieć pretensji do całego świata.
Jedyna rzecz która rzuca się w oczy, to natrętna reklama GulJana z tak mały x że na smartfonie nie można tego ch...a zamknąć.
Widocznie korzystamy z różnych portali bo u mnie się nie wyświetla.
To stwierdzenie powinno otrzymać "złote usta" - gratuluję.
Może złapałeś wirusa? ;)
A tak poważnie, ogłoszenie jest widoczne, już od jakiegoś czasu, z fajnym zdjęciem. Głupio w takiej sytuacji mieć nieuzasadnione pretensje do portalu epiotrkow. Chyba że należysz do ludzi, którzy muszą mieć napisane info tylko w formie artykułu, bo inaczej, ni w ząb, nie widzisz.
Wirusa nie mam, a w wersji mobilnej niestety tego nie widać.
Dlatego napisałem ze korzystamy z różnych portali. Wystarczy doczytać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!