Weźcie się za myśliwych którzy okoleczają
Sarny , zające bo nie umieją wycelować po dwa razy i trzy Brak polowań bezbronne zwierzęta.
Pijane Strzelce wóda ,biber różne rozrywka .
Później znajduje się z ranami męczące się zwierzę ,bezpańskie psy ich dobija i jedzą czemu was tam niema
Karpi też szkoda.
Do kół łowieckich i z nimi na polowanie to zobaczycie tam makabryczne rzeźnie się odbywają, rytuał.
Po twarzach osób tam stojących można wiele powiedzieć że gdzieś w systemie edukacji popełniono błąd :). A swoją drogą każde mięso kiedyś więc może niech się przeniosą do punktu wyjścia i zabrania łowić ryby chorować świnie kury itd
Feministki mówią moja macica, moja sprawa.
A ja na to- mój karp, moja wanna, moja sprawa.
Normalni ludzie czas przedswiateczny spedzaja na przygotowaniach do swiat a oni? Stoja pod tym marketem jak taki pan co chetnie pomaga odprowadzic wozeczek...brak zajecia i tyle
Hipokryzja dzisiejszego świata.
Przejmują się losem zwierząt, ale zabijanie dzieci nienarodzonych jest jak najbardziej OK, a nawet prawem człowieka !
Hmm a czemu nie protestują nad zamknięciem ubojni i wypuszczeniem świń? albo kurczaki itp? hipokryci
Niech jeszcze wycofają wszystkich żywe i zabite już ryby, a może jeszcze drób itd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!