Obejrzyjcie sobie teren dworca PKP tak z samego rana,ok.godz.6 ! Perony nie posypane,aż się się świecą!A przecież najwięcej ludzi o tej porze jeżdzi do pracy. Panie naczelniku-czas się obudzić!!!
Działamy systematycznie posypując kolejne ulice - dodaje Zdzisław Kowalski z PEUK. ----> panie Zdzisiu pan się nie boi, pół miasta za panem murem stoi. Nie straszny nam śnieg i błoto. Nie poradzi sobie z tym tylko ten, kto jest idiotą. Pozdrowienia dla całej PEUK-owskiej akcji zimowej. Jest moc. Jest śmiesznie. Zima jest musi być biało.
Kłamiecie. ZDiUM odpowiada,ale ten portal jest tak stronniczy, tak liże du.ę złodziejowi z Łódzkiej, że nie napisze żadnego słowa na niego i jego pupili
Mieszkam w blokach przy Belzackiej pracownicy spółdzielnie którzy są odpowiedzialni za uliczki i chodniki nie robią nic ...o przepraszam ostatnio chodnik posypali ale uliczki masakra ; właściciele prywatnych posesji to samo chyba liczą ze przyjdzie ocieplenie i wszystko stopnieje sporo kamienic jest w tej chwili prywatnych w centrum miasta i nie tylko wiec gdzie jest STRAŻ MIEJSKA ; miałam ostatnio okazję przechodzić przez przejście dla pieszych które było ośnieżone i posypane ale co pług przejechal i było tak jak by nikt nic nie robil;bądźmy obiektywni
Zima mam obowiązek odśnieżyc chodnik przed domem bo jest mój. Jak latem będę chciał na nim wypić piwko to dostane mandat bo jest państwowy. Ktoś chyba robi nas w konia.
Obowiazek odsniezenia chodnika spoczywa na wlascicielu posesji, jezeli chodnik przylega bezposrednio do niej. Jezeli jest oddzielony trawnikiem, pasem zieleni lub innym gruntem, obowiazek spoczywa na zarzadcy tego chodnika... W Piotrkowie patrz PEUK.
a drogi to co sa odsniezone ? Co roku to samo. Jezdza 2 klamoty stare z plugiem podniesionym bo pewnie nie dziala i tyle jak snieg spadnie to masakra auta jak troche rozciapia to sie topi
zall
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!