A ja myślałem że w solidarności są ludzie którzy myślą. Pomyliłem się. Wy pseudo związkowcy. Poprzednia ekipa próbowała zamknąć kopalnie mało co a podpalilibyście kraj, teraz obecnie rządzący zamykają kopalnie jest ok. Pasuje do was łatka jak oni kradną jest źle a jak swoi kradną jest dobrze.
To ta sama Solidarność, która jeszcze nie tak dawno "dążyła do niedemokratycznego i anty obywatelskiego przejęcia władzy w naszym kraju" protestując w Warszawie... A w zdaniu: "manipulacje i zafałszowany przekaz wiadomości" to "Wiadomości" powinny być jednak z dużej litery. Może zmieniliby nazwę na ZZZ PiS? Bo te "odsunięte od władzy pseudo-elity" to byli założyciele i działacze "Solidarności".
Odezwa przypomina jak żywo stanowisko Komitetu Wojewódzkiego PZPR z przełomu lat 1975-1985. Pozdrawiam i życzę samozadowolenia .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!