metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zocha ~zocha (Gość)21.12.2016 20:47

Nie kłóćcie sie- patrzcie co się dzieje na świecie. W Polsce nie jest zle i w miare jeszcze bezpiecznie nie schrzanmy tego bo jakiemuś alimenciarzowi miodu w d..e brakuje.

34

bezczelny komuch ~bezczelny komuch (Gość)21.12.2016 20:57

P L A G I A T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wystąpienie tow. WIESŁAWA z 1968 roku.
Napiszcie wprost. Teraz ku.wa my!

62

@&@ ~@&@ (Gość)21.12.2016 22:49

Przyznać należy, że redakcja ePiotrków stanęła na wysokości zadania i z pokorą przyjęła stanowisko Zarządu Regionu Piotrkowskiego NSZZ "Solidarność".
Za niezłomność w zapędach cenzorskich, czytelnicy postanowili uhonorować Szanowną Redakcję tytułem ZŁOTY CZOPEK 2016.
G R A T U L U J E M Y ! ! !

100

tutejszy ~tutejszy (Gość)22.12.2016 09:48

Mieliśmy już związek zawodowy, który bezkrytycznie popierał rządzącą partię. Była to CRZZ (Centralna Rada Związków Zawodowych), która oczywiście działała (czytaj: czopkowała PZPR), a teraz mamy powtórkę bo NSZZ SOLIDARNOŚĆ czopkuje partii rządzącej nie zważając na opinie członków związku i obywateli. Pan Przewodniczący Piotr Duda buduje swoją karierę polityczną kosztem społeczeństwa tak jak jego poprzednicy. Bo przecież każdy z jego poprzedników został politykiem: Lech Wałęsa - Prezydentem RP, Marian Krzaklewski - posłem i jak obecnie Jarosław Kaczyński rządził "z tylnego siedzenia" naszym krajem, a premierem był Jerzy Buzek, Śniadek jest obecnie posłem z ramienia PIS, a kim będzie Pan Piotr Duda? Byłem przewodniczącym Komisji Zakładowej NSZZ SOLIDARNOŚĆ w dużym zakładzie w Piotrkowie Tryb. w latach 1980-81, ale z obecną kliką nie miałem i nie chcę mieć nic wspólnego, gdyż nie jest to związek zawodowy a partia polityczna, która dla wielu pseudodziałaczy jest jedynie odskocznią do kariery politycznej, a ideały "SOLIDARNOŚCI" są im obce.

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat