metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)21.12.2016 10:39

Solidarność krytykuje- jakby jakiś CWANIACZEK miał honor to by się podpisał pod tym czymś, z drugiej strony ta przybudówka pisu i zaplecze klubu wzajemnego włażenia dla własnych interesów i stołków, gromadzi dzisiaj kacyków bojących się publicznie przedstawić i nie mających nic wspólnego z ideą solidarności. Pokazał to Śniadek a teraz pokazuje Duda - własne interesiki zasiadanie w kilku spółkach i leżenie z pieskami w firmowych apartamentach. Dokładnie jak aparatczyki za komuny. A plebs w zamian dostanie bułkę z masłem i będzie bił pokłony Panom Baronom i Szlachcie . Dlatego plebs nazywa się plebsem bo popiera ludzi żerujących na nich po marnym przekupstwie !!!

155

Antoni ~Antoni (Gość)21.12.2016 10:41

Sprawdźcie mieszkańcy wsi czy u was kod nie wyłączył tvp hahahaha- !?!!

64

ormo ~ormo (Gość)21.12.2016 10:43

solidarnosc to lizusy kaczynskiego

175

sklave sklaveranga21.12.2016 10:51

Szef Solidarności chce konfrontacji?! Wyprowadzi ludzi na ulice
Piotr Duda kiedyś stał tam gdzie stało ZOMO a teraz stoi tam gdzie jest Solidarność

Bolek chciał pałować. A Piotr Duda chce wojować. My nie będziemy się biernie temu przyglądać. Przygotowujemy się do wyjścia na ulicę i policzenia się. Jeżeli druga strona chce się policzyć na ulicy, to się policzymy. My ich czapkami przykryjemy.
Dzisiejsze protest obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg bo kolejny raz mam wybierać z najgorszych zbirów tego najlepszego!? W czym?
A mnie się marzy normalny kraj.
Bez dziurawych jezdni, bez kałuż raczej rozlewisk, chodników niczym tor przeszkód, śniegu zalegającego zbyt długo, wszędobylskich psich odchodów, brudnych ulic i meneli na nich.
Kraj bez biedy, kraj gdzie pracy jest wiele i gdzie praca jest szanowana a nie tępota urzędnika nagradzana. Czy aż tak wiele chcę?

Szaleństwo zatacza coraz większe kręgi. Jeśli jest kryzys, to oszczędzać powinni wszyscy, tymczasem oszczędza się przede wszystkim na polityce socjalnej, zdrowotnej, edukacji, zapobieganiu przemocy. Źle prowadzone Państwo pod przywództwem kanciasto - stołowych szuka u obywateli kasy na nagrody i premie dla swych pasożytniczych urzędników - wiadomo, urzędnik państwowy nie wypracowuje dóbr, za to zachłannie i niesamowicie pochłania je nie licząc się z faktem, że nie zabija się kury znoszącej złote jajka.
Memy Duda w ZOMO na http://sklave.manifo.com/[/b]

125

ep ~ep (Gość)21.12.2016 11:39

Jutro o godz 17 spotykamy sie w rynku wolne media ,demokracja

62

dotchła pani wózku ~dotchła pani wózku (Gość)21.12.2016 12:35

Dzisiejsza solidarność to ratlerki Kaczyńskiego,gdzie jest Duda jak na Śląsku zamykają kopalnie pomimo obietnic Szydło o nie zamykaniu???!!!
Pisowski szlam rozlał się po kraju,ale za 3 lata zrobi się z nimi porządek!

84

dziadek ~dziadek (Gość)21.12.2016 12:54

Dokładnie, jak pamiętam, z identycznym przekazem zwracała się PZPR w latach 80-81. Brawo panowie z "Solidarności" krajowej i lokalnej. Teraz tylko zebrać się w zwarte oddziały, następnie zgłosić się na ulicę Szkolną, w celu pobrania pałek "milicyjnych" i takie ZOMO-bis niech maszeruje na polskie ulice przywracać porządek jedynej słusznej partii PIS. Brawo panowie.

102

olek ~olek (Gość)21.12.2016 13:21

Komuna wraca.

62

solidarność ~solidarność (Gość)21.12.2016 13:28

Podposz się pod oświadczeniem solidarności chcemy wiedzieć kto popiera dyktatora

42

gg ~gg (Gość)21.12.2016 14:07

Czyżby ta za przeproszeniem "solidarność" chciała reaktywować brygady ORMO ?

64

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat